Година след година любителите на интериора с нетърпение очакват обявяването

...
Година след година любителите на интериора с нетърпение очакват обявяването
Коментари Харесай

Интериорни решения, вдъхновени от цвета на 2022

Година след година феновете на интериора с неспокойствие чакат оповестяването на новия годишен цвят от Пантон. Мнозина са на „ седмото небе”, че точно Very Peri е спечелилият за 2022!

Това е неповторим цвят, който прелестно съчетава нюанси на бебешко синьо с обилна лавандула, комбинирайки мощните сини нотки с малко по-меко звучене. Цветовете с пастелен свършек постоянно наподобяват плашещи, само че ще се изненадате какъв брой елементарно е да включите този нов колорит във вашия интериор.

За тези от вас, които не си падат по опитите - включете луксозна ваза в този колорит в центъра на трапезарната маса, уютно одеяло, повърхностно метнато върху рамото на дивана и така нататък Въпреки че това са единствено дребни промени, те в действителност могат да внесат нов живот в стаята ви.

Ако обичате по-смелите промени, тогава съвършеният метод да внесете цвета на годината в дома си е посредством смела акцентна стена. Тя е превъзходен метод да персонализирате стаята си, а Very Peri несъмнено ще ви подари със своята по-мека и комфортна хармония, която елементарно би успокоила сетивата ви в края на деня.

От друга позиция, когато става въпрос за стилизиране на синьо вкъщи, без значение какъв колорит тъкмо, елементарно е да започнете с вашето осветяване. Всички сме наясно, че осветлението играе голяма роля във всяка стая и по тази причина е идеалната насочна точка. От полилеи за таван до дребни лампиони до дивана – в действителност имате поле за изява, до момента в който постигнете стремежи еклектичен жанр.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР