Година след фаталния октомври, в който родният поп-фолк загуби една

...
Година след фаталния октомври, в който родният поп-фолк загуби една
Коментари Харесай

Излязоха нови разкрития за смъртта на Денис Теофиков

Година след съдбовния октомври, в който родният поп-фолк загуби една от най-талантливите си очаквания, въпросите към гибелта на Денис Теофиков намират своите отговори.
Певецът е би спокоен преди съдбовния полет на 24 октомври. В белите дробове не е открита кръв, т.е. не е бил изплашен, оповестява „ България Днес “. Тоест вероятността за спор, след който някой да е бутнал Денис, отпада.
По този метод главната версия остава „ склоняване към самоубийство “. Към това сочат и показанията на разпитаните по случая.
Нещо повече – в кръвта на Денис не са открити следи от опиати. След съдбовния 24 октомври стана ясно, че младият артист се е борил с паник офанзиви. В последните месеци преди гибелта си е бил и в сериозна меланхолия.
Въпреки компликациите обаче, Денис се е съпротивлявал. След гибелта му близки разкриха, че е посещавал евангелистка черква, а там е срещнал свещеник, който му оказал помощ да открие Бог. Именно той е служил и на погребението му, защото, както се знае, в Православието не е разрешено чиновниците да опяват умряли след самоубийство – каквато остава и главната версия за момента.
По-късно се твърдеше, че Теофиков е търсил помощта на ходжа, с цел да се избави от демони. Това по този начин и не беше доказано от близки на изпълнителя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР