Година, пълна с катаклизми, очаква човечеството, но най-трудната е проверката

...
Година, пълна с катаклизми, очаква човечеството, но най-трудната е проверката
Коментари Харесай

Апокалиптична прогноза за 2022 г. от астролози прочути по целия свят

Година, цялостна с катаклизми, чака човечеството, само че най-трудната е инспекцията на знанията и изкуствения разсъдък, защото хората ще си помислят, че са по-умни от Бог, предизвестяват гадателите.

Хората към момента желаят да знаят какво ги чака в бъдеще, даже и тези, които не имат вяра в никакви прогнози. В отговор на молбите доста екстрасенси, астролози, нумеролози, предсказатели, гадатели не престават да изумяват света със своите видения и открития, пишат международните медии.

И по този начин, българските езотерици тази есен още веднъж се заеха с превода на катрените на средновековния предсказател Нострадамус. Последният път, когато преводачите и преводачите на Нострадамус показаха своята версия в нов превод през високосната 2020 година. Прогнозата излезе разочароваща. Предсказателят предизвести, че светът ще бъде обхванат от поредност от пагубни събития до 2025 година

Сега езотериците на България желаеха да „ препрочетат “ катрените, с цел да схванат съответни детайлности за 2022 година. Българските гадатели „ видяха “, че ще бъде изработен съществено нападение на живота на един от политическите водачи в Русия. Символът на Съединени американски щати - доларът - ще се срине и инфлацията ще излезе отвън надзор. Между другото, напълно неотдавна американският президент Джо Байдън съобщи, че Съединени американски щати могат да изгубят икономическото си преимущество в света.

Финансовият министър Джанет Йелън даже съобщи: в случай че Конгресът не увеличи тавана на националния дълг или не спре лимита за заеми, тогава страната може да банкрутира. Атонският дъртак Стефан Карулски обаче приказва за рухването на Америка, само че не посочи дали това ще стане през 2022 година или доста по -късно. Сега българите са разкрили в записите на Нострадамус предсказване за международния апетит и офанзивата на изкуствения разсъдък.

„ На Запад се приготвя ужасна война, следващата година ще бъде открита чумата, нито младите, нито старите, нито добитъкът ще оцелеят. Кръв, огън, Меркурий, Марс, Юпитер във Франция “, се превежда катренът.

Турският астролог Мурат Коюн също назова 2022 година година на сложни тествания. В същото време той има вяра, че всички страни ще я „ преживеят “.

На собствен ред в Иран старецът Салман Салехигударза, уважаван от пророка, който живее в планините, предизвести предходната година хората за заплахите, които ги предизвестяват, тъй като „ Земята ще потърси отговорност за дейностите “. По-специално, ясновидецът приказва за събуждането на вулкани на Изток. „ И това няма да е Божията воля. Това ще бъде реакцията на Земята на това, което вършим тук. И всяка година ще става все по-забележимо “, споделя иранският старейшина.

През 2022 година Русия, която Салехигударза назовава мощна и непредсказуема, ще бъде изправена пред съществени промени: равнището на нематериалност ще се увеличи, което ще се отрази позитивно върху живота в страната.

„ Русия ще може да преодолее бедността и с течение на времето всички хора, които я населяват, ще могат да получат опция да вършат това, което обичат. Руските бизнесмени освен ще завиждат на света, само че и ще са образец за това по какъв начин да се прави бизнес “, счита старецът.

Днес обаче хората по целия свят са най -загрижени по въпроса - какво ще се случи с пандемията, когато подлият ковид спре да коси хората.

Напоследък, съдейки по динамичността на ковид, COVID-19 чупи върхове по смъртност. Астролозите не дават утешителни прогнози. Те споделят, че пандемията няма да отстъпи през октомври и ноември.

„ Човечеството би трябвало да страда доста, преди да премине в по -меката епоха на Водолея “, споделя астроложката Татяна Борш, твърдейки, че от 2022 година обстановката с ковид несъмнено ще стартира да се усъвършенства.

Обаче индийският младеж Абиджа Ананд, който предсказа година преди експлоадирането на пандемията, неотдавна предизвести за нова опасност - незнаен вирус, против който всички ваксини биха били безполезни.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР