Глупако кариеристичен, готов през трупове да минеш, за да укрепиш

...
Глупако кариеристичен, готов през трупове да минеш, за да укрепиш
Коментари Харесай

ГЛУПАКО РАДЕВ, НЯМАШ НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ!

Глупако кариеристичен, подготвен през трупове да минеш, с цел да укрепиш персоналната си власт и комфорт, когато още в първия момент на позорните ти врътки, надалеч преди още Боко да падне от власт, АФЕРА те прикани да слезеш на земята, да не предаваш хората си и да направиш най-малко един път това, което лицемерно лъжеш, когато рецитираш, АФЕРА мигновено бе припозната като зложелател от крадливия ти стеснен кръг.

Глупако Радев, когато мигновено откакто набута в служебните си държавни управления тези подозрително нахилени измамници кирчовци и кокорчовци, и АФЕРА не спря да предизвестява, че това е пагубно за страната, че вървите по по-отвратителен път от този и на Боко, АФЕРА стана неотложно зложелател и с всички запаси на властта и кръговете към нея започнахте тотално мачкане и пресиране на уеб страницата, небивало в мащабите си и по времето на Боко.

Глупако Радев, когато стартира искрено да коленичиш, да подгъзуваш и да предаваш ползите на хората, поради персоналната си нарцистична комплексарска неистовост за власт и комфорт, когато твоите апапи, към теб, започнаха да крадат по-свирепо и от Боко, и АФЕРА не спря да ги разобличава, АФЕРА бе подложена от вас на линч.

Глупако Радев, когато предупреждавахме, че тия нахилени измамници, които ТИ набута във Властта, легитимира ги, пробута и партията им, нарежда ги и да ръководят, че не стават и за уй, с изключение на да продават и предават националните ползи, и да лапат и с гъзовете си, ти, глупако Радев, продължаваше да рецитираш кухите си нелепости, правещ се ни чул, ни видял.  И да клеймиш АФЕРА, че „ манипулирарала “.

Е, кацна ли на нашта, глупако Радев?!

Видя ли си идиотчетата, на които ти си политически татко, дружно с политическата им майка Херо Мустафа?!

Вече можеш да ги ругаеш, а? Вече подволено ли е? Защото към този момент си оплете кошницата за още пет години власт „ пази боже сляпо да прогледа “ с Деса. Вече можеш да се правиш на ах, ох, иху „ самостоятелния “ „кой ми сра в гащите“, че чак и да се дистанцираш от отрочетата си измамници, а? Позволи ли ти към този момент маман Херо?

От тая вечер към този момент и всичките ти слугински журналя, ау, и те се престрашиха да кажат гък против кирчовците и кокорчовците, които до момента лигавеха по проститутски.

Нямаш никакво опрощение, глупако Радев!

Защото, в случай че приемем, само че единствено хипотетично, че си сбъркал в преценката си за тази Политическа партия идиотия, която натресе на българския народ, това значи, че си групак, непрозролив простак, тъп, лишен от всевъзможен нюх за хора и малоумен да вденеш и от обикновен разбор и усет, камо ли да събираш и откриваш хора, които да ръководят.

Ако пък ли съзнателно натресе тия кретени на власт, а това е тъкмо по този начин, то значи, че си го направил предал и продал задника си на американските ползи, което с изключение на простак, демонстрира, че си и изменник. Готов на всичко само поради личната си кариера.

И каквито и да маньоври  а ла „боянски ливади“ и „нови партии“ да пласираш, нямаш никакво опрощение? Никакво!

И в случай че този народ има най-малко мъничко чест, ще те заплюе!

Веселина Томова
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР