Глория стана поредната чалга певица, която се разболя от ковид,

...
Глория стана поредната чалга певица, която се разболя от ковид,
Коментари Харесай

Защо Глория посрещна Нова година сам-сама?

Глория стана следващата чалга певица, която се разболя от коронавирус, само че за зла орис тя бе диагностицирана часове преди настъпването на новата 2021 година и по тази причина я посрещна сам-сама. Изпълнителката има стара майка, а щерката й Симона чака бебе до дни, тъй че заболяването избра най-неподходящия миг да я посети. Въпреки казуса Глория направи равносметка на отиваща си година, в която не пропусна да ухапе някогашния си Йордан Джермански, с който се раздели при започване на 2020 година.

„ Видяхме същинските лица на доста хора! Кой е изменник и кой другар! Година на значими и сложни решения! Много хора излязоха от живота ми и им благодаря,че направиха място за по положителното “, написа тя, явно към пловдивския предприемач, който я размени с по-млада. „ Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да имам вяра в хубавите неща,които предстоят!

Дори и през днешния ден на 31 ви и това,че съм с Covid,вярвам,че бързо ще се оправя! Първият тест беше негативен,но вторият не! Пазете се и не подценявайте обстановката! Весело посрещане на новата 2021 г,аз ще я посрещна сама с хубава музикална стратегия “, изясни още бъдещата баба.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР