Глобалният акт Магнитски в България се превърна в посмешище, абсолютно

...
Глобалният акт Магнитски в България се превърна в посмешище, абсолютно
Коментари Харесай

Георги Харизанов: В България Магнитски се превърна в посмешище

" Глобалният акт " Магнитски " в България се трансформира в посмешище, безусловно обратно на всякаква логичност, с помощта на интензивностите на един дипломат, който зае партийна страна и ходеше да се снима с партийни деятели по министерства и организации, където няма никаква работа като дипломат ".

Това разяснява пред БНР анализаторът Георги Харизанов. И изясни:

" В няколко следващи предизборни акции световният закон " Магнитски ", който е предопределен към това да санкционира за пране на пари, корупция по високите етажи на властта и да предотвратява закани към американската финансова система и с който Херо Мустафа, за което беше похвалена от генералния контрольор от Държавния департамент, който ѝ оцени мандата, съумя напълно да девалвира в България и да го направи за смях този световен акт " Магнитски ". Сигурен съм, че никой не си спомня имената на служителите от АЕЦ " Козлодуй ", които бяха осъдени поради световния акт " Магнитски ".

Чиновници от " Козлодуй " са опасност за американската финансова система и се занимават с тероризъм и пране на пари… ".

Оттук нататък дали ще влязат 389, 842 или 596 души от България в този световен акт, този закон, който е извънредно доблестен по своята същина, стана за смях и никой към този момент не му обръща внимание, безапелационен бе Харизанов в изявление за предаването " Преди всички ".

По думите му експертизата на Владислав Горанов " не се е изпарила ", а резултатите му като финансов министър, съгласно него, са безспорни. Анализаторът счита, че изказванията на Васил Божков са неуместни и прикани:

" Опитайте се да сложите в облеклата си 7 млн. лева Предизвиквам всеки - 700 пачки пари да ги постави в облеклата си ".

Георги Харизанов изрече мнение, че няма никакъв проблем Владислав Горанов да се върне в политиката, а дали ще го направи – е друга тематика.

За промяната на служебния външен министър той разяснява:

" Истината е, че са се натрупали за извънредно малко време

ужасно доста неточности на някогашния към този момент външен длъжностен министър,

не знам по какъв начин да го нарека - бъдещия някогашен длъжностен министър. Това си е решение на Главчев. Съвпадна ли то с следващо изявление на Борисов по тематиката – съответства. Може ли да убедим някого, че това е инцидентно – не ".

Като една от грешките на някогашния външен министър Харизанов уточни негово изявление към Украйна. И още:

" Това, че по време, в което летят ирански дронове към Израел, той е с изключен телефон, тъй като Черна гора не е в Европейски Съюз и е безценен роумингът …

2 дни е бил с изключен телефон индивидът ".

Често се оказва, че хора, чиято биография другояче наподобява много внушителна, не смогват да са на висотата на обстановката, заключи Харизанов. Според него свободата на служебното държавно управление да се реагира бързо не е на всяка неприятна вест.

Идеята на конституционните промени беше

Народното събрание да не прекъсва своята работа и да управлява и служебните държавни управления,

с цел да нямат безконтролна власт, съобщи още анализаторът. И попита:

" Кой различен да има законно мнение по работата на външния министър, с изключение на ръководителя на външната комисия в Народното събрание в една парламентарна република. Явно служебният министър председател се е съобразил с мнението на ръководителя на външната комисия в Народното събрание за външния министър ".

А след изборите Харизанов чака обстановка на извънредно комплицирани договаряния,

такива до степен съвсем на неспособност. " Нищо чудно това да избие в напълно друга посока и да си напомним времената на Беров, което не е положителен сюжет ", предвижда той. Анализаторът прикани политиците да приказват един за различен в акцията по този начин, че и след нея да имат очи да си приказват.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР