Глобалната платформа за електронна търговия Sellavi планира да инвестира 7

...
Глобалната платформа за електронна търговия Sellavi планира да инвестира 7
Коментари Харесай

Израелска компания за е-търговия планира 7 млн. евро инвестиция в България

Глобалната платформа за електронна търговия Sellavi възнамерява да влага 7 млн. евро в България. Създадената през 2015 година компания в Израел избира страната ни за насочна точка за нахлуване в Европа. Тя оперира на 27 пазара в целия свят и обслужва 75 млн. консуматори на месец, се споделя в известието на компанията.

Избрахме България да бъде първата ни крачка към европейския пазар поради хилядите образовани и търсещи развиване експерти, които могат да се причислят към световния ни екип. Хората, на които ще поверим развиването си в Европа, ще бъдат точно български специалисти “, разяснява Коби Хадад, механически шеф на Sellavi.

Това, както и стратегическите партньорства с най-хубавите европейски банки, ще разрешат на компанията да подкрепи бизнеса в района, както и да открие и употребява нови, разнообразни благоприятни условия за напредък, добавя Хадад.

Sellavi дава обещание да дава улеснени благоприятни условия за търговия на дребни и междинни предприятия. Платформата има над 200 хиляди клиенти в разнообразни страни и записва приблизително 65 хиляди транзакции дневно, 50 евро междинна транзакция на магазин и висока междинна стойност от 2.7% на реализация за търговци.

Платформата сплотява огромна част от функционалностите на онлайн магазините, както и избор на домейн, директни заплащания и фактури до клиентите на търговеца, персонализиран дизайн на магазина, тясно таргетирана реклама и подпомагане на потребителите.

Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетине-търговия световна платформа онлайн търговия онлайн продажби онлайн магазини израелска компанията ПоследниНай-четениКомпании 88 Израелска компания за е-търговия възнамерява 7 млн. евро инвестиция в България Бюджет и финанси 108 Сенатът на Съединени американски щати одобри рекорден бюджет за защита Енергетика 220 Потреблението на въглища слага нов международен връх Компании 164 Производителят на скейт и сноуборд чорапи Stinky Socks стъпи в Съединени американски щати Компании 11964 Германец трансформира остарял хотел в Семково в коливинг зона Личности 9774 Мъск към този момент не е най-богатият човек в света Любопитно 4106 Vivacom отключва всичките си ТВ канали Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР