Глобалната комуникационна компания dentsu е назначила бившия главен изпълнителен директор

...
Глобалната комуникационна компания dentsu е назначила бившия главен изпълнителен директор
Коментари Харесай

Бившият шеф на bTV стана търговски директор в dentsu

Глобалната информационна компания dentsu е назначила някогашния основен изпълнителен шеф на bTV Media Group за основен търговски шеф в Югоизточна Европа тази седмица.

От учредената в Токио група показват в своя изказване, че Флориан Скала ще заеме новосформиран пост, чиято цел е „ подсилване на растежа и комерсиалните практики “ в района.

Той ще рапортува пред основния изпълнителен шеф на dentsu за Югоизточна Европа, Мария Грашнова, и се причислява към мениджърския екип в Румъния.

От компанията напомнят, че Скала има две десетилетия опит като началник в централните и източните елементи на Европа, в това число като търговски шеф в Markiza Group в Словакия, а по-късно и като основен изпълнителен шеф на bTV Media Group у нас.

„ С настоящата си промяна dentsu предефинира метода, по който мрежите от организации работят и обслужват клиенти, и имам привилегията да се причисля към dentsu в този миг “, разяснява Скала и добави че за него компанията е „ знак на креативност, иновация, успеваемост и надеждност в маркетинговите връзки “. Той заема новата служба, считано от 1 декември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР