Гледката на ракета, която полита към Космоса, е нещо наистина

...
Гледката на ракета, която полита към Космоса, е нещо наистина
Коментари Харесай

Невероятно видео показва как изглежда изстрелването на ракета от Космоса

Гледката на ракета, която полита към Космоса, е нещо в действителност впечатляващо. Всички сме виждали сходни фрагменти, снимани от земна вероятност. Какво ще кажете обаче да се насладите на сходно събитие от Космоса?

Вече можете с помощта на ново видео, качено в YouTube от образния създател Шон Доран. То употребява фрагменти от Международната галактическа станция (МКС), с цел да ни покаже изстрелването на съветската ракета „ Прогрес Министерски съвет 10 ” от космодрума „ Байконур “ в Казахстан на 16 ноември тази година.

Краткият клип вид таймлапс покрива общо към 15 минути фрагменти, снимани след изстрелването. На към 39-ата секунда можете а видите по какъв начин една от частите на ракетата притежател навлиза наново в земната атмосфера, до момента в който в това време „ Прогрес Министерски съвет 10 “ продължава пътя си към МКС. Жълтият пръстен е земната атмосфера.

„ Прогрес Министерски съвет 10 “ бе изстрелян с към 2450 кг хранителни запаси за екипажа на МКС, който сега се състои от германеца Александър Герст (автор на видеото), руснака Сергей Прокопиев и американката Серена Анунион-Кансейор. Бяха нужни към 2 дни, с цел да може да доближи станцията и да се скачи с нея. Напомняме еи, че това е и първият транспортен съд, който идва на станцията след повредата на кораба " Союз МС-10 ".

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР