"Гледайте си работата!". Това бе лаконичният коментар на шефката на

...
"Гледайте си работата!". Това бе лаконичният коментар на шефката на
Коментари Харесай

Казаха ни: Читателите на ФАКТИ /над 800 000 месечно/ да си гледат работата

"Гледайте си работата! ". Това бе сбитият коментар на шефката на Областна дирекция "Земеделие " - Пловдив Татяна Богоева на въпроси на ФАКТИ , свързани с хипотетичен спор на ползи при нея и брачният партньор ѝ.

Перфектен отговор, който няма да приемем като засегнатост към нас, а като благопожелание. И ще продължим да си гледаме работата. Срещали сме и по-груби реакции измежду държавното чиновничество, което народът отглежда.

Само че, г-жо Богоева, няма по какъв начин да пропуснем, че "пожеланието " ви е ориентиран и към над 800 000 читатели на ФАКТИ , които са най-важното в нашата работа, нейният смисъл. Свързани сме неразривно с тях и на тях дължите опрощение.

Имаше най-малко 100 други метода да реагирате на запитването, което ви отправихме, само че вие избрахте класиката по тези географски ширини. Не е загадка, че след табелата на София страната е парцелирана на феодални владения /признава го и прокуратурата/, които си живеят в личен свят и четвъртата власт там има придворни функционалности и невисок престиж. Само че, във ФАКТИ не сме привикнали по този метод, г-жо Богоева.

Бихме попитали и началника на всички държавни началници в страната: Г-н министър-председател, посъветвайте ни и вие, по какъв начин тъкмо да си гледаме работата. Кой е верният метод? Толерирате ли сходно държание на ваши/наши служители и подобен вид връзка с медиите?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР