Гледането на порно филми е един от най-често срещаните начини,

...
Гледането на порно филми е един от най-често срещаните начини,
Коментари Харесай

5 причини повечето жени да не харесват порното

Гледането на порно филми е един от най-често срещаните способи, с който представителите на мощния пол възбуждат своите мечти и стремежи. За дамите или най-малко за някои, порното има напълно друго лице, което го прави недопустимо за тях. Вижте за какво.

Порното се приема друго от двата пола.
За да се възбудят, мъжете се нуждаят единствено от визуализация, каквато е порното. Гледката на голи дами с обилни и неестествени форми, подиуми на мощни оргазми са задоволителни, с цел да влудят представителите на мощния пол.

Това е по този начин, тъй като мъжете са повече образни същества. От друга страна дамите избират да видят половите подиуми в подобаващ подтекст, като сантиментални филми, на фона на чувствена музика.

Усещанията от докосвания и миризми също разсънват желанието за секс у тях. Или казано в резюме – порното се вижда и приема от двата пола по друг метод.

Всичко е изкуствено.
Още една причина, заради която дамите не харесват да гледат порно е, тъй като го дефинират като неестествено. Актрисите с невъзможни физически форми опитват с нелепи пози, наподобяват гротескни и грозни и несъмнено не са привлекателни за дамите фенове. Добавете към това и симулираната възбуденост, нещо което се разминава с разбирането на дамите даже за просто секс.

Наличие на друга жена.
В множеството случаи порното обслужва мъжките мечти. Гледката, която се разкрива пред колегата на една жена, а точно – голи женски тела, гърчещи се, жадни от желанието за секс, несъмнено е причина за това множеството дами да не утвърждават гледането на порно от половинката им.

Това е по този начин, тъй като огромна част от дамите схващат секса и любовта като нещо в действителност доста интимно сред двама души, в което дамата е единствена. Когато сътрудникът им гледа еротични филми, те го одобряват като съществуване на друга жена, даже и това да е единствено в половите им мечти.

Има детайл на сексизъм.
В множеството порно филми актрисата е подготвена на всевъзможни типове скандални и садистични подиуми, в които основното настоящо лице – мъжът, демонстрира своето предимство, а тя обслужва неговите стремежи. Въпреки че всичко е сюжет, това по някакъв метод е сексистко и недопустимо за дамите фенове.

Невъзможност да осъществят видяното.
Няма подозрение, че всеки мъж гледащ порно би желал да преживее огромна част от видяното със своята партньорка. В някои връзки има избрана независимост и порното е тип многообразие за сътрудниците, без значение, че не пробват всичко от показаното на екрана.

В други двойки от време на време дамата не желае да даде независимост на мъжките мечти и да преживеят порното дружно. Нежеланието и невъзможността да осъществят тези мъжки мечти, кара някои дами да не одобряват порното.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР