Гледането на изображение, когато отчаяно търсите нещото, което се крие

...
Гледането на изображение, когато отчаяно търсите нещото, което се крие
Коментари Харесай

Имате „снайперско зрение“, ако можете да забележите нахалното куче, криещо се сред плюшени мечета

Гледането на изображение, когато обезверено търсите нещото, което се крие пред очите ви, може да бъде в действителност мъчно, защото очите ви стартират да игнорирайте очевидното нещо, което търсите.

Реденето на пъзели, в това число главоблъсканици и оптични илюзии, е в действителност значимо за вашето когнитивно здраве, както и упражненията, е потребно за мозъка ви - тъй че попълването на един дневно е отлично за вас.

В тази умопомрачителна оптична заблуда вие сте показани с купчина очарователни плюшени мечета, само че имате задачата да намерите нечестното куче, което е съумяло да се зарови някъде в купчината. можеш ли да го намериш Бъдете предизвестени обаче – ограничаването за време е единствено седем секунди, съгласно мозъците зад изображението в Jagran Josh.

Всички мечета в купчината го вършат толкоз объркващо и евентуално даже няма да знаете от кое място да започнете, когато става въпрос за търсене на кученцето. А ограничаването от седем секунди го прави доста по-трудно, тъй като ще се стресирате от и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР