Гледам изказванията на нашите опоненти. Всички искат да омаловажат безспорния

...
Гледам изказванията на нашите опоненти. Всички искат да омаловажат безспорния
Коментари Харесай

Борисов: Колегата политик Слави Трифонов да излиза и да почва да реди правителството!

 " Гледам изявленията на нашите съперници. Всички желаят да омаловажат безспорния триумф, който всички вие постигнахте ". Това съобщи с началото на съвещанието на Министерски съвет министър председателят.

" За страдание сътрудниците от " Патриотичния фронт " се разединиха, другояче сигурно щяха да са в Народното събрание.

С чест и горделивост можем да каже, че сме изпълнили всички задължения и обещания, които сме поемали през тази година. С нашия опит, експертиза и безапелационна победа с 10% пред втория, сме длъжни поради нашите гласоподаватели да предложим вид за ръководство.

Виждам голяма безнаказаност от останалите политически партии. След като похарчихме 150-160 милиона, изпитват неудовлетворено предпочитание за нови избори ", акцентира той.

" С наслаждение ще се явим и на такива. Но да допуснем какъв е резултатът от това - с изключение на парите и времето, които ще се изгубят, Европа работи по проекти за възобновяване след пандемията, която не е отшумяла ", добави министър председателят.

" Имат прелестна опция тези, които са анти-ГЕРБ, в този момент да създадат 200 гласа. Ако не го създадат, това значи, че желаят да хвърлят страната в безпорядък. Това ще се върне в противоположен знак на изборите. 

Като политически субекти, дадохме опция най-хубав резултат - пета поредна парламентарна победа и 14-та общо. Заради тези, които са доста гласовити, не можем да се зарадваме, че сме ги победили с 10%. 

Тяхната игра най-вероятно ще бъде да провокират още безпорядък. Колегата политик би трябвало да излезе да си поеме отговорност. Най-колегиално го апелирам да стартира да си прави състава на държавното управление. 

Да не дезертират, да не се оправдават, че не им доближават гласове. Ако толкоз им е нужно, имам 10 дежурни депутати, които да ги поддържат. За мен е значимо да има устойчиво ръководство в страната, аз си я обичам ", безапелационен бе министър-председателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР