Гледачите в зоопарк Овехандс в Нидерландия най-накрая успяха да потвърдят

...
Гледачите в зоопарк Овехандс в Нидерландия най-накрая успяха да потвърдят
Коментари Харесай

В Нидерландия се радват на бебе панда от мъжки пол

Гледачите в зоопарк " Овехандс " в Нидерландия най-сетне съумяха да потвърдят пола на бебето панда, което се роди там преди 6 месеца. Фен Син е момче, потвърдиха през днешния ден от зоопарка.

Фен Син и майка му У Уън до момента са прекарвали времето си главно в детското ограждение, само че дребният проявявал от ден на ден любознание и тръгнал да изследва и покрайнините. Наскоро гледачите съумяха да го разделят за малко от майка му, с цел да му създадат главен здравен обзор и да потвърдят пола му.

" Бебето е пламенно, мощно и преносимо ", сподели мениджърът Хосе Кок във връзка общото здравословно положение на Фан Син. От зоопарка чакат Фан Син да бъде подготвен за среща с гости към средата на ноември.

На 1 май гигантската панда У Уън, дадена от Китай на заем на зоопарка, роди за първи път. Малкото мече ще замине за Китай след четири години, с цел да се причисли към развъдната стратегия.

Гигантски панди се срещат единствено в дивата природа в Китай, където местообитанието им се свива. От 2016 година обаче те не се считат за застрашени от изгубване, само че остават " уязвими ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР