Главоболието е едно от най-неприятните неразположения, които изпитваме ежедневно. Най-лесното

...
Главоболието е едно от най-неприятните неразположения, които изпитваме ежедневно. Най-лесното
Коментари Харесай

Ето как лекарите си лекуват главоболието за 5 минути без Аналгин:

Главоболието е едно от най-неприятните неразположения, които изпитваме всекидневно. Най-лесното е да посегнем към аналгетиците или различен тип обезболяващи, само че преди да го извършите, прочетете по какъв начин лекарите лекуват главоболието си без хапчета:

Американският диетолог Катрин Брукинг споделя които са питателните артикули, които оказват помощ да се оправим сполучливо с главоболието, написа изданието “Eat This, Not That! ”.

Учените са открили, че потреблението на омега-3 ненаситени мастни киселини понижава силата и честотата на пристъпите на мигрена.

Най-простият и наличен източник на омега-3 е рибеното масло. Те се съдържат в рибата, орехите, семената от чия и лен. Сардините, аншоата, скумрията, сьомгата, рибата звук и пъстървата са извънредно богати на омега-3.

За да почувствате резултата, би трябвало да ядете тези храни не по-рядко от 2-3 пъти седмично.

Растителният сурогат на рибата за страдащите от главоболие може да бъдат смлени семена от лен или чия, които съдържат в единица тегло съдържат повече омега-3 ненаситени мастни киселини, в сравнение с сьомгата.

Диетологът предлага да се прибавят в салати, смутита и сладка. Орехите са още един артикул, който може да помогне да се оправим с мигрената. Освен омега-3 киселини, те съдържат магнезий, който също оказва помощ за понижаване на главоболието.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР