Главнокомандващият въоръжените сили на Украйна ген. Александър Сирски може да

...
Главнокомандващият въоръжените сили на Украйна ген. Александър Сирски може да
Коментари Харесай

Руско издание: Главнокомандващият ВСУ Сирски може да е загинал при руски ракетен удар по Волчанск

Главнокомандващият въоръжените сили на Украйна ген. Александър Сирски може да е умрял вследствие на ракетен удар на съветските въоръжени сили по Волчанск, Харковска област. Това съобщи военният анализатор Борис Джерилиевски в диалог с съветското издание " Аргументи и обстоятелства ", предава " Фокус ".

По думите му, съветските въоръжени сили са нанесли масиран ракетен удар по позициите на войските на ВСУ в град Волчанск, по време на който се допуска, че са убити високопоставени генерали от въоръжените сили на Украйна и Службата за сигурност на Украйна.

Изданието твърди, че базата на задгранични наемници, които се образоват за офанзиви в региона на Белгород, също е била атакувана.

Сирски, съгласно анализатора, до неотдавна е бил " лице от втори проект “ във въоръжените сили на Украйна, само че в това време е оказал доста въздействие върху хода на военнте дейности. Главнокомандващият е показал основната точка за въздържане на съветската войска в Харковско направление, тъй че не е изключено по време на рейда той да е бил на заседание във Волчанск, споделя Джерилиевски.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР