Главнокомандващият украинските въоръжени сили генерал Валерий Залужни призова за нови

...
Главнокомандващият украинските въоръжени сили генерал Валерий Залужни призова за нови
Коментари Харесай

Ген. Валерий Залужни призова за нови оръжейни доставки в момент, когато войната с Русия според него навлиза в нов етап

Главнокомандващият украинските въоръжени сили военачалник Валерий Залужни прикани за нови оръжейни доставки, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11988
Конфликтът с Русия навлиза в нов стадий на позиционна война, включваща статични и изтощителни борби, отбелязва Залужни в публикация, оповестена през днешния ден в английското списание " Икономист ". Той предизвестява, че това може да бъде от изгода за Москва, като й разреши да възвърне военната си мощност.

За да не бъде позволено това, написа Залужни, Киев би трябвало да получи нови, основни оръжия и технологии, в това число въздушна мощност.

Статията бе оповестена на фона на опасенията, че Западът може да понижи своите оръжейни доставки за Украйна, с цел да помогне на Израел, който влезе във война против " Хамас " след нападението, осъществено от палестинското ислямистко придвижване на 7 октомври.

Главнокомандващият украинските въоръжени сили също по този начин приканва страната му да усили числеността на своите военни запаси, в това число като разшири категориите украински жители, които може да бъдат извикани на образование или да бъдат мобилизирани.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР