Главният технически директор на LG обсъди отворената иновационна стратегия на

...
Главният технически директор на LG обсъди отворената иновационна стратегия на
Коментари Харесай

LG приветства лидери в технологиите във виртуален „разговор за бъдещето“

Главният механически шеф на LG разиска отворената иновационна тактика на компанията и нейното значение в взаимна работа към общата цел за по-добър живот за всички

Д-р И. П. Парк, президент и основен механически шеф на LG Electronics (LG), излезе на виртуалната сцена на цифровото ревю CES® 2021, с цел да показа вдъхновяващата визия на компанията за отворени нововъведения в ерата на общественото разграничаване. Като хазаин на LG Future Talk, доктор Парк изясни и показва по какъв начин отворените нововъведения са в основата на най-новите софтуерни достижения на компанията.

В година на невиждана смяна, непоколебимата философия на LG да усъвършенства живота е налице, както и способността на компанията да отговори на изменящите се потребности на потребителите по целия свят. За да илюстрира това, доктор Парк сложи акцент вирху реформаторски артикули като LG PuriCare Wearable Air Purifier и LG Smart Thermal Camera, които без изпитание оказват помощ за обезпечаване на улеснение и сигурност измежду потребителите. LG приспособява и своите роботи CLOi за работа в разнообразни среди - от стерилизация на зони с огромен трафик в публични и търговски пространства до осъществяване на доставки от врата до врата и сервиране на храна в заведения за хранене - за възстановяване на хигиената и минимизиране на рисковете за здравето както за чиновниците, по този начин и за клиентите.

Представянето обърна внимание върху отворените нововъведения, като към доктор Парк се причисли Гари Шапиро, президент и основен изпълнителен шеф на Асоциацията на потребителските технологии, с цел да поговорят за възходящата мощ на партньорството сред промишленостите, предоставяйки най-хубавото за потребителите. Съветът за нововъведения на LG е отличен образец за многочислените начинания на компанията за взаимна работа, сплотяваща група специалисти от необятен кръг компании от софтуерния бранш, с цел да учат, да си сътрудничат, да откриват нови благоприятни условия и да оферират нови способи за възстановяване на живота на хората.

„ Технологиите и дисциплините се сближават, с цел да улеснят голям брой цифрови нововъведения - изкуствен интелект, 5G съгласуваност, IoT, облачни пространства, датчици, навигация, акумулатори - те трансформират подвижността, която е голяма част от живота ни ", означи Шапиро. „ Ние също следим сходна смяна в толкоз доста други области: превоз, логистика, земеделие, опазване на здравето и даже храна. "

Този отворен метод към нововъведенията обезпечава основата на всичко, за което LG работи, изключително под нейния бранд LG ThinQ, който включва устройствата на компанията с изкуствен интелект и IoT. Д-р Парк показа вълнуващи проекти за развиване на екосистема посредством свързване на всички артикули и услуги в разнообразни категории, предоставяйки пълноценно потребителско преживяване и ненадминато улеснение. „ Не става въпрос единствено за обособени уреди и устройства, които са с изкуствен интелект и съгласуваност, а по-скоро за построяването на екосистема, в която LG и сътрудниците работят дружно, с цел да разширят, подобрят и обогатят това, което предлагаме на хората, които обслужваме ", показа доктор Парк.

Дейвид Раби, основен изпълнителен шеф на Tovala, чиито подготвени ястия скоро ще бъдат налични за закупуване в LG ThinQ Store, се причисли към доктор Парк, който планува усъвършенствано приложение ThinQ, надхвърлящо функционалността за надзор и наблюдаване, с цел да се трансформира в цялостна цифрова платформа за метода на живот. Чрез разнообразни партньорства и внедряване на нови функционалности като Scan-to-Cook, която разрешава на потребителите неотложно да ползват верните настройки на фурната за авансово определени ястия, като просто сканират баркода на опаковката им, LG разрешава ръководство на дома без изпитание, тъй че клиентите да могат да се концентрират върху нещата, които са най-важни за тях.

Към доктор Парк се причисли и Жан-Франсоа Гание, основен изпълнителен шеф на Element AI, с който предходната година бе разгласен Levels of AI Experience на CES 2020. Двете компании дружно с други сътрудници създават нова новаторска платформа, AIX Exchange, която ще разреши на водачите в промишлеността, откривателите, политиците и потребителите да се ангажират непосредствено между тях, с цел да обсъдят по какъв начин най-добре да приложат искуствения разсъдък, който да донесе изгоди за всички. Д-р Парк разкри и някои от интелигентните технологии, по които LG работи, в това число Vision Pack, който ще усили съществуващите благоприятни условия на изкуствения разсъдък при ThinQ хладилниците и смарт огледалата на компанията.

Друг основен миг от диалога бе фокусиран върху визията на LG за основаване на поредно и обвързвано потребителско преживяване, което се разгръща във всички области на живота на потребителите. Заедно с Дмитрий Лоскинин, изпълнителен вицепрезидент на DXC Technology и президент и основен изпълнителен шеф на Luxoft, доктор Парк показа новото взаимно дружество на LG и DXC Luxoft на име Alluto, което ще премисли преживяването при колите, употребявайки webOS Auto, с цел да свърже безпроблемно автомобила към дома и офиса. Като илюстрация на капацитета на webOS, доктор Парк показа нова идея за умна кабина, която ще предложи завладяващо интерактивно прекарване за пасажерите, както и опция за основана в облак екосистема за подвижност, подобаваща за разнообразни търговски и публични приложения, в това число интелигентно ръководство на автопарка в бъдещите смарт градове.

„ Връщаме се към смисъла на взаимната работа в разнообразни браншове, тъй като построяването и разширението на този тип екосистема е безусловно мултидисциплинарно изпитание ", акцентира доктор Парк. „ Всичко е обвързвано с работа в екип, съдействие и партньорство, когато става въпрос за нововъведения за по-добър живот в ерата на цифровата промяна. "

LG Future Talk и най-новите нововъведения на компанията може да бъдат прегледани във.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР