Главният специалист по глобална икономика на компанията PGIM Fixed Income

...
Главният специалист по глобална икономика на компанията PGIM Fixed Income
Коментари Харесай

Белият дом връща в екипа „архитект“ на санкциите срещу Русия и икономически топ експерт

Главният експерт по световна стопанска система на компанията PGIM Fixed Income Далип Сингх ще се върне в ролята си на зам.- консултант по национална сигурност в интернационалната стопанска система към администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, оповестява порталът Axios. Изданието назовава Сингх основният проектант на глобите против Русия. Той напусна Белия дом през юни 2022 година

Както оповестява Axios, Сингх ще размени Майк Пайл, който ще напусне поста в края на февруари, като заместител консултант по националната сигурност. Изданието отбелязва, че тя е една от най-важните в Белия дом. Позицията се регистрира както пред Съвета за национална сигурност на Съединени американски щати, по този начин и пред държавна организация - Националния стопански съвет.

Отговорностите на Сингх ще включват и показване на позицията на Съединени американски щати на срещите на върха на Г-7 и Г-20. Представители на страните от Г-7 ще се срещнат в Италия през юни, срещата на върха на Г-20 ще се организира през ноември в Бразилия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР