Главният счетоводител на район Възраждане София Мелева изпрати писмо до

...
Главният счетоводител на район Възраждане София Мелева изпрати писмо до
Коментари Харесай

Важен счетоводител разгневи София, показа секретно писмо: Кметът нареди веднага да платя премии на неговите хора

Главният счетоводител на регион Възраждане София Мелева изпрати писмо до всички общински съветници в Столичния общински съвет, в което прави скандални разкрития. Кметът на регион „ Възраждане “ от „ Спаси София “, който влезе във функционалностите си след изборите в столицата през ноември, е ощетил с над 10 000 лв. Община Възраждане единствено за три месеца.
Напереният „ избавител “ Станислав Илиев, който постоянно театралничи за фотография с Борис Бонев, е наредил еднолично да бъдат раздавани нерегламентирани бонуси на чиновници, назначени в интервала: 01.10 – 31.12.2023 година Т.е. в границите на неговия тримесечен мандат като кмет.
„ Подробно написани правила за установяване на възнагражденията за реализирани резултати са написани в Приложение 2 на Вътрешните правила за работна заплата в Следствен отдел към окръжна прокуратура регион Възраждане. При установяване размера на ДМС за въпросното тримесечие Приложение №2 неми беше предоставено, което ме навежда на мисълта за съзнателно укриване “, написа основният счетоводител на региона.
По думите на София Мелева всички правила и правила са нарушени, като се начислява в допълнение заплащане в цялостен или съвсем цялостен размер на една брутна заплата на чиновници, които не подлежат на оценка в описания интервал – те даже не познават естеството на работата в районната администрация.
Главният счетоводител на региона написа още:
През месец ноември 2023 година са назначени
– На 15.11 основен специалист Оценка за съвместимост
– На 20.11 основен специалист Конституционен съд
– На 20.11 финансов инспектор
– На 21.11 младши специалист „ физкултура и спорт “
– На28.11 старши специалист УТКРКС;
През месец декември 2023 година са назначени
-01.12 -главен специалист ръководство на планове и основен специалист бюджет
-На 04.12 зам кмет
-На 07.12 зам кмет
-На 18.12 секретат на МКБППМН;
По думите на Мелева бюджета на Следствен отдел към окръжна прокуратура регион „ Възраждане “ е ощетен в размер на не по-малко от 10 000 лв. (10 951,36 лева) в нарушаване на главните правила за финансова дисциплинираност, ръководство и надзор на обществени средства. „ Считам действието за нецелесъобразно и незаконосъобразно “, написа тя, представена от  19 минути .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР