Главният режисьор на НТ Иван Вазов Александър Морфов и ПР-ката

...
Главният режисьор на НТ Иван Вазов Александър Морфов и ПР-ката
Коментари Харесай

Васил Василев: Александър Морфов и Велислава Кръстева остават на работа в Народния театър

Главният режисьор на НТ " Иван Вазов " Александър Морфов и ПР-ката Велислава Кръстева остават на работа в театъра и следва да намерят своя разговор между тях.

Това разгласи пред Българска национална телевизия шефът на Народния спектакъл Васил Василев.

От думите му стана ясно, че Морфов най-вероятно няма да бъде осъден за това, че изрисува вратата на кабинета на Кръстева.

Той окачестви случилото се зад кулисите на първата сцена в България като тормоз на работното място, за който са взети ограничения да не се позволява повече.

" Мерките са Александър Морфов и Велислава Кръстева да продължат работата си и да намерят своя разговор сред тях. Когато приказваме за работа в екип, би трябвало да благодаря на целия екип на Народния спектакъл, който умно отсъди, че сме хармонична общественост и работим в естетика. Неслучайно са положителните триумфи, които постигнахме с интернационалните режисьори и цялостните салони. Винаги се позволяват неточности, хората позволяват неточности и ние би трябвало да бъдем признателни, когато те правят оценка, че позволяват неточности и да продължаваме напред. Това се случва във всяко семейство - дребен случай, след който считам, че ще продължим напред точно поради отговорността, която имаме към нацията ", акцентира Василев.

" В средата на другата седмица започваме възстановителни подготовки на " Животът е прелестен ", тъй че публиката ще го прави оценка по нещата, които прави на сцена, а не по един или различен мотив, тъй че дано погледнем върху творчеството, което следва ", сподели шефът на Народния спектакъл.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР