Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, известен и

...
Главният редактор на врачанския вестник „Конкурент“ Георги Александров, известен и
Коментари Харесай

Срам и позор! Гошо Синдика продължава да мами читателите на „Конкурент“ /доказателства/

Главният редактор на врачанския вестник „ Конкурент “ Георги Александров, прочут и като Гошо Синдика, продължава да мами оределите си читатели, откри инспекция на организация BulNews.bg.
Вече няколко пъти публикуваме доказателства за това непрофесионално държание на другояче обичащия да се кичи с купата „ Най-честен публицист “ миличък мъж.
Психиатри разясниха, че евентуално става въпрос за необратими трендове в държанието на посоченото лице, защото във всички други случаи щеше да се следи някакво усъвършенстване в общото му положение. Специалистите към момента нямат пояснение за този блян на Гошо Синдика непрестанно да поставя старания да се прави на важен в случай, че даже и от Луната е изтъкнат неговият неуспех в тази специалност.
Вчера към момента основният редактор на „ Конкурент “ пусна следващата откровена неистина в уеб страницата на изданието в опит още веднъж да подведе читателите си. Около обед край Враца стана злополука, която с нищо не се разграничава от десетките, които всекидневно се случват в района. В устрема си да покаже, че е изпреварил организация BulNews.bg той още веднъж върна с 5 мин. часовника на вест за случая на 12.50 ч. и се изхвърли с изказванието „ още веднъж първи видя екип на „ Конкурент “. Това, несъмнено, е неистина.
За негово голямо отчаяние първата медия, която заяви за вчерашната злополука е организация „ Фокус “. Колегите още в 12.29 ч. пуснаха информация за случая, съпроводена със фотография. За Гошо Синдика това няма безусловно никакво значение, защото за него е на живот и гибел да измами читателите и работодателя си за своите качества, и по този начин да резервира поста си.
Обидното е, че той продължава да счита своите читатели за малоумни и им ползва изтъркани номера от селски вечеринки, които скоро ще го оставят на улицата. А там е ужасно за такива като него…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР