Главният редактор на врачанския седмичник „Конкурент“ Георги Александров днес сутринта

...
Главният редактор на врачанския седмичник „Конкурент“ Георги Александров днес сутринта
Коментари Харесай

Срамота, колеги! Гошо Синдика направи за смях и БНР-Видин, убива деца по график /доказателства/

Главният редактор на врачанския седмичник „ Конкурент “ Георги Александров през днешния ден сутринта направи за смях и БНР-Видин, видя организация BulNews.
След като докара до банкрут всекидневника на Делян Пеевски, дребничкият публицист изложи и редакцията на националната медия в крайдунавския град.
Точно в 9.00 часа в уеб страницата на БНР-Видин се появи материал със скандалното заглавие „ Насрочиха дата за ликвидиране на 8-годишно дете в Мездра “. Като създател на текста е посочен Георги Александров. Мъжът е основен редактор на врачанския „ Конкурент “, само че поради ниската заплата там, работи на още 2-3 места. През последните 5 години той докара до банкрут всекидневника и в този момент изданието излиза когато има пари. По тази причина хората в града под Околчица му лепнаха прякора Гошо Синдика, защото той не демонстрира качества на публицист, а на ликвидатор.
Въпреки това националното радио към момента го търпи като сътрудник от Враца, въпреки че той постоянно изпраща преписани вести от други локални медии.
Днешната издънка обаче е чутовна! Да напишеш и публикуваш сходно заглавие в медия като БНР е неприемливо. Вещи анализатори настояват, че в цялата история на радиото няма случай да е било обявявано публично и авансово убийството на дете.
Красноречива е и реакцията на хората, които са прочели във фейсбук страницата на БНР-Видин безумното заглавие на Гошо Синдика. „ БНР, по-добре си намерете различен да ви написа публикациите “, „ Заглавията ви напоследък къртят. Скоро ще се наредите до петел, спекулация или пик “, „ Неграмотници пишете вярно? “, „ Абе вие може ли да сте толкоз зле, какво е това заглавие? БНР е това, нямам думи … “, „ Не сте добре? Какво е това заглавие “ и още десетки сходни, част от които можете да прочетете под материала.
Час и половина след качването на новината, някой в БНР въпреки всичко „ стопли “ каква нелепост са тиражирали в своя уебсайт и поправя заглавието, като изтри и обявата с унизителните мнения под нея от обществената мрежа. За страдание прекомерно късно, защото мониторингът на BulNews към този момент беше записал неуспеха.
Скандалът е сериозен, защото Гошо Синдика се обявява като Топ журналистът на Северозапада, а в същина е треторазряден писач. Днешната издънка за следващ път потвърждава, че този човек е нездравословен за тази специалност и час по-скоро би трябвало да бъде отхвърлен от нея.
Читателите към този момент дадоха своята оценка за неговите професионални качества, като стопираха да купуват „ Конкурент “ и по този начин го докараха до банкрут. Време е и управлението на националното радио да премисли съдействието с проваления си сътрудник и да си откри непокътнат човек, който няма да убива деца по график…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР