Главният редактор на телевизионния канал RT Маргарита Симонян даде прогнозата

...
Главният редактор на телевизионния канал RT Маргарита Симонян даде прогнозата
Коментари Харесай

Шефката на RT сензационно: Путин няма да е следващият президент на Русия

Главният редактор на телевизионния канал RT Маргарита Симонян даде прогнозата си за идващите избори на президент в страната.

"Прогнозата ми е, че идващият президент на Русия, както ми се коства, изхождайки от неговите изказвания, та прогнозата ми е, че идващият президент на Русия нама да е Путин Владимир Владимирович.

Че Путин ще уточни някой или хора, на които има доверие и ще го предложи за негов правоприемник. А по-нататък, както той обича да споделя, народът ще избира ", сподели Симонян пред медиите.

Прес-секретарят на президента на Русия Дмитрий Песков съобщи в края на октомври, че в Кремъл не мислят за новия правоприемник на президента, че има напрегната работа и до изборите е още надалеч.

Самият Путин по-рано описа, че още от първия миг, в който е стъпил на този пост, е мислел за своя правоприемник, само че решаваща дума по този
въпрос ще имат гласоподавателите.

Пълномощията на съветския президент ще изтекат през 2024 година. Съгласно Конституцията на идващите избори Владимир Путин към този момент няма право да взе участие в тях.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР