Главният ръководител на Animal Planet Сузана Динадж е новият изпълнителен

...
Главният ръководител на Animal Planet Сузана Динадж е новият изпълнителен
Коментари Харесай

Жена застава начело на Висшата лига

Главният началник на Animal Planet Сузана Динадж е новият изпълнителен шеф на Висшата лига. Динадж ще наследи на поста Ричард Скъдамор, който в края на 2018 година ще се отдръпна след близо 20 години отпред на най-популярното футболно състезание в света.

" Щастливи сме, че избрахме толкоз кадърен водач на този значим пост. Имахме доста мощни претенденти, само че Сузана беше извънреден избор, като се има поради опитът й в ръководството на огромни предприятия посредством промяна и цифровизация ", съобщи президентът на " Челси " Брус Бък.

Бък бе ръководител на изборната комисия, в която бяха още четирима души.

" Сузана е водеща фигура в телевизионната промишленост и потвърден бизнес началник. Тя пасва идеално на поста и ние сме уверени, че може да изведе Висшата лига до нови висоти ", сподели още Бък.

" Вълнувам се от опцията за тази фантастична позиция. Висшата лига значи толкоз доста за огромно количество хора. Невероятна привилегия е да бъда отпред на такава динамична и вдъхновяваща организация. Искам да продължа сполучливата традиция ", съобщи Динадж след оповестението на новината за назначението.

" Очаквам с неспокойствие да работя с клубовете и екипа на Висшата лига и с тяхната поддръжка да разтеглим триумфа на лигата за дълги години напред ", сподели още тя.

Тя ще започва работа при започване на 2019 година

Преди да стане основен началник на Animal Planet Динадж е била президент на английския клон на Discovery Networks. Тя е заемала разнообразни длъжности в Discovery, където работи от 2009 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР