Главният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28

...
Главният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28
Коментари Харесай

Цацаров: Трудно ще стигна до положение, при което ще изпия две водки и ще се снимам в YouTube

Главният прокурор Сотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 година в гр. Пловдив. Средното си... към профила приказва пред публицистите, откакто беше изслушан във Временната комисия за определяне на обстоятелства и условия при разходването на средства, предоставени целево на НДК за подготовка на българското председателство на Съвета на Европейския съюз, съобщи кореспондент на Novini.bg.

"Едва ли сега най-големият проблем на България се споделя Мирослав Боршош. В момента казусът на България е Бяла. Изказвам съболезнования на околните на починалото момче. Това, че прокуратурата повдигна обвиняване за ликвидиране, няма да им го върне момчето. Сигналът, с цел да стартира работа ДАНС по случая НДК, е подаден от чиновник на двореца, само че не се споделя Оли Груева. Тя също ще бъде разпитана ", разкри Цацаров.

"НДК не е сюжет, какъвто имаме при ЦУМ-гейт. Този сюжет е ориентиран против мен. Не мисля, че ЦУМ има нещо общо с това, което се случи на Георги Гергов в неговата партия. Този сюжет е на доста хора, за които дейностите на прокуратурата са неуместни, в това число и на хора в областта на енергетиката. Част от тях са близки до партията на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила. Част от тях нямат никакво отношение към нея, само че имат крупни стопански ползи в областа на доставката на сила. Госпожа Нинова е задоволително интелигентна, с цел да не бъде реализатор на този сюжет. Няма да чуете повече от мен по тематиката за ЦУМ-гейт. Не желая да падам до тяхното равнище. Аз не въплъщавам правосъдната система. Не желая да стигам до равнището на хората, които са сътворили този сюжет. Трудно ще стигна до състояние, при което ще изпия две водки и ще се фотографирам в YouTube ", приключи основният прокурор.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР