Главният прокурор поиска Инспектората към Висшия съдебен съвет да провери

...
Главният прокурор поиска Инспектората към Висшия съдебен съвет да провери
Коментари Харесай

Проверяват съдия заради обвинения в шпионаж Николай Малинов

Главният прокурор изиска Инспектората към Висшия правосъден съвет да ревизира съдията от Специализирания углавен съд Андон Миталов. Поводът - той е разрешил на обвинения за шпионаж водач на организацията " Русофили " Николай Малинов да напусне страната и да замине за Москва.

Според прокуратурата разрешението е обещано в нарушавания на процедурата, без преди този момент да е било отправено искане до наблюдаващия следствието прокурор и да е получен отвод.

По този метод арбитър Миталов се е произнесъл с определение, което не предстои на обжалване. В сигнала си до Инспектората основният прокурор сочи още, че в съда е импортирано искане за цялостна анулация на възбраната за овакантяване на страната, а правосъдният състав е разрешил еднократно овакантяване, каквото не е желано от него.

Междувременно стана ясно, че съветският президент Владимир Путин е наградил Малинов поради особени заслуги в укрепването на мира, съдействието и взаимното съгласие с медал " Дружба " на гала в Кремъл наред с други задгранични жители.
 Руският разузнавач опитал да вербува шеф на българска работа Руският разузнавач опитал да вербува шеф на българска работа
Изгоненият от България съветски разузнавач се е опитал да вербува шеф на българска работа. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов в изявление за БТВ.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР