Главният прокурор на САЩ Уилям Бар заяви, че няма намерение

...
Главният прокурор на САЩ Уилям Бар заяви, че няма намерение
Коментари Харесай

Няма да има специален прокурор в разследването срещу Хънтър Байдън

Главният прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар съобщи, че няма желание да назначава специфичен обвинител, който да проверява Хънтър Байдън, сина на определения президент на Съединени американски щати Джо Байдън, съобщи Ройтерс.

Бар, който се готви тази седмица да напусне поста си, добави, че няма желание да назначава и специфичен прокурор, който да проверява неподкрепени с обстоятелства изказвания за изборни измами. По-рано този месец Хънтър Байдън разкри, че прокуратурата в Делауер проверява данъчните му каузи.

Разследването против Хънтър Байдън "се води отговорно и професионално понастоящем от министерството ", сподели на конференция Бар, който е и министър на правораздаването на Съединени американски щати.

Бар добави, че не вижда съображение американското държавно управление да изземва машините за гласоподаване, употребявани на тазгодишните избори.

Миналата седмица в изявление за Ройтерс бъдещият негов правоприемник, заместител основен прокурор Джефри Роузън, не пожела да каже дали ще назначи специфичен обвинител, който да проверява Хънтър Байдън или въпроса с изборите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР