Главният прокурор на окръг Колумбия Карл Расин поиска от вицепрезидента

...
Главният прокурор на окръг Колумбия Карл Расин поиска от вицепрезидента
Коментари Харесай

Висш прокурор поиска от Майк Пенс незабавно да отстрани Доналд Тръмп от поста му

Главният прокурор на окръг Колумбия Карл Расин изиска от вицепрезидента Майк Пенс да провежда кабинета, с цел да се позове на 25-ата корекция за премахване на към момента сегашния президент на Съединени американски щати от поста, съобщи БГНЕС.
" Независимо дали вицепрезидентът Пенс го харесва или не, факт е, че той е по-подходящ за работата. Ние се нуждаем от главнокомандващ, който извършва конституционните си отговорности ", сподели Расин пред CNN.
 От Twitter блокираха краткотрайно профила на Доналд Тръмп От Twitter блокираха краткотрайно профила на Доналд Тръмп
Twitter заключи за 12 часа профила на президента Доналд Тръмп. От компанията предизвестиха, че при бъдещо нарушение на разпоредбите - например..
" Бих помолил вицепрезидента да предприеме идната стъпка. Спазвайте конституционния си дълг. Защитете Америка, защитете демокрацията и се позовете на 25-та корекция ", продължи Расин.
" Това изисква вицепрезидентът Пенс да накара болшинството от кабинета или по-голямата част от Конгреса неотложно да в профил президента, тъй като той явно е неспособен за работата ", съобщи Расин.
Междувременно стана ясно, че помощникът на Тръмп по националната сигурност Робърт О`Брайън обмисля да подаде оставка в светлината на вълненията във Вашингтон, оповестява CNN, базирайки се на " голям брой източници ".
Телевизията отбелязва, че с изключение на О`Брайън, заместникът му Матю Потингер обмисля опцията да подаде оставка, както и Кристофър Лидъл - помощникът на президента, отговарящ за политическата съгласуваност в Белия дом. Досега CNN не е съумяла да получи мнения от самите чиновници на упоменатата администрация или техни представители.
 Въвеждат вечерен час във Вашингтон поради щурмуването на Капитолия Въвеждат вечерен час във Вашингтон поради щурмуването на Капитолия
Вашингтон, окръг Колумбия, ще бъде под полицейски час, започвайки от 18 часа, сподели кметът, откакто протестиращи против Тръмп щурмуваха...
По-рано началникът на кабинета на първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп Стефани Гришам, която преди този момент беше представител на Белия дом и шеф на връзките в неговата администрация, подаде оставка. Освен това заместник-прессекретарят на Белия дом Сара Матюс и секретарят по въпросите на протокола Рики Ницета взеха решение да изоставен своите постове.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР