Главният прокурор на Калифорния Роб Бонта установи, че няма достатъчно

...
Главният прокурор на Калифорния Роб Бонта установи, че няма достатъчно
Коментари Харесай

Главният прокурор на Калифорния няма да повдигне обвинения във фаталната полицейска стрелба през 2020 г. срещу мъж от района на залива

Главният прокурор на Калифорния Роб Бонта откри, че няма задоволително доказателства, с цел да потвърди отвън всякакво подозрение, че Джарет Тон, който е бил детектив в Полицейското ръководство на Валехо по време на стрелбата не е работило при самозащита или в отбрана на партньорските си чиновници.

„ Животът на Шон Монтероса имаше значение и нищо не може да компенсира гибелта му. Загубата му е и ще продължи да се усеща от фамилията му и общността в региона на залива “, сподели Бонта в изказване.

„ Моят офис остава зает да прави всичко по силите си, с цел да предотврати възникването на сходни произшествия и да предложи политически решения, с цел да подсигурява, че правоприлагащите органи дават отговор на потребностите на техните общности “, добави той.

Тон стреля с пушка пет пъти през предното стъкло на патрулния си пикап, като уцели коленичил Монтероса един път в главата. Полицията сподели, че в началото е помислила, че Монтероса носи револвер на кръста си. Но откриха чук в джоб на суичър, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР