Главният прокурор Иван Гешев възнамерява да разпореди разследване дали намерения

...
Главният прокурор Иван Гешев възнамерява да разпореди разследване дали намерения
Коментари Харесай

Гешев се съмнява, че Сашко е оцелял сам 9 дни

Главният прокурор Иван Гешев има намерение да разпореди следствие дали планове край Перник 12-годишен Александър не е бил държан срещу волята си. Това съобщи самият той: " Оттук нататък следва съществено следствие за изясняване на обстановката към Сашко - където се е намирало детето тези 9 дни. Лично като жител и като магистрат считам, че е допустимо знамение. Аз съм набожен човек, тъй че е допустимо. Логично обаче е, че би трябвало да проверим и версията дали детето не е било държано някъде срещу волята му, тъй като всичко е въпрос на доказателства - аз съм прокурор. Така че съответните наблюдаващи прокурори и следователи ще извършат обширно и цялостно следствие за изясняване на обективната истина ", сподели Гешев.

По-рано през днешния ден стана ясно, че детето ще бъде изведено от реанимация и преместено в елементарна стая. Това заяви шефът на ``Пирогов`` доктор Валентин Димитров. Сашко бе намерен жив в събота в региона на радомирското село Червена могила, на повече от 7 километра през планината от мястото, откъдето изчезна на 11 ноември. Неговите спасители са доброволците Веселин Георгиев и Милко Михалков, членове на клуб по делтапланеризъм.

" Сагата със Сашко завърши сполучливо ", заяви д-р Димитров. И добави, че детето няма пострадвания или повреди, които да имат директна заплаха за живота му. " Всичко, което е належащо, е направено и няма нещо, което да постанова в допълнение изясняване ", сподели още той. Предстои през днешния ден Сашко да бъде преведен от реанимация в естествена стая, след което ще бъде изписан. С детето ще работят психолози.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР