Главният прокурор Иван Гешев прекъсна подновеното днес заседание на ВСС

...
Главният прокурор Иван Гешев прекъсна подновеното днес заседание на ВСС
Коментари Харесай

Иван Гешев прекъсна заседанието на ВСС и тръгна за Страсбург

Главният прокурор Иван Гешев прекъсна възобновеното през днешния ден съвещание на Висш съдебен съвет за отстраняването му. Към 11.30 той разгласи, че потегля за Страсбург, където съгласно предварителните му поръчки от предходната седмица на следващия ден ще приказва пред подкомисията на Европарламента LIBE, само че в това време означи, че държи да участва персонално на процедурата по отстраняването му. Държи и обаче да приказва персонално пред LIBE, изясни самият Гешев на запитвания не може ли да прати собствен заместител в Страсбург.

  " Моето присъединяване на следващия ден, на дата 13.06., ще е много забавно ", акцентира той, акцентирайки върху датата. В това някои видяха намек, че най-вероятно свързва тематиката на идната си изява с рождения ден на Бойко Борисов, който е на следващия ден.  

Преди началото на днешното съвещание Гешев още веднъж загатна Борисов. „ Вярвам в сътрудниците си, в правосъдната власт, членовете на Висш съдебен съвет, че няма да влязат в политическия график, може би графика на Делян Пеевски и на Бойко Борисов. “
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР