Главният прокурор и министър на правосъдието на САЩ Джеф Сешънс

...
Главният прокурор и министър на правосъдието на САЩ Джеф Сешънс
Коментари Харесай

Сешънс: Никога не съм лъгал

Главният прокурор и министър на правораздаването на Съединени американски щати Джеф Сешънс отхвърли да е лъгал по въпроса за съветската интервенция в американските президентски избори, заяви „ Чикаго Трибюн “.

Сешънс беше изслушан от комисията по юридически въпроси на Камарата на представителите.

„ В своите показания мога да отговоря допустимо най-добре на вашите въпроси, както ги разбирам и до колкото си припомням. Няма да одобрявам и да отхвърлям обвиняванията, че съм лъжесвидетелствал. Това е неистина “, съобщи Сешънс.

Сешънс е управлявал съвещателен съвет в предизборната акция на Тръмп. Той съобщи, че не си спомня да се е срещал със съветника на предизборния екип Картър Пейдж, за който се счита, че му е споделял, че ще пътува в Русия.

Сешънс съобщи, че в началото не си е спомнил да се е срещал с другия помощник на предизборната акция Джордж Пападопулос. Сега обаче той си спомня, че му е казвал, че не е оторизиран да съставлява екипа на Тръмп пред Русия.

Той добави, че на този стадий няма задоволително доказателства за следствието на някогашния държавен секретар Хилари Клинтън. През предходната седмица Сешънс разгласи, че най-вероятно основен прокурор ще би трябвало да се заеме със случая.

Клинтън е упрекната, че също е имала връзки с Русия по времето, в което беше част от администрацията на Барак Обама. На този стадий тя отхвърля обвиняванията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР