Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов очаква битката с Лудогорец

...
Главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов очаква битката с Лудогорец
Коментари Харесай

Стоилов очаква положителна развръзка в КАС, обяви: Готови сме да преборим Лудогорец за титлата

Главният управител на ЦСКА-София Стойчо Стоилов чака борбата с Лудогорец за купата в Първа лига да не бъде почтена. Един от управителните фактори на “Армията” разгласи, че в случай че “червените” не станат първенци, то това няма да се дължи на спортно-технически аргументи. Бившият футболист на ЦСКА и Литекс не пожела да назове съответни имена, само че изрази изрично мнение, че върху българските съдии се оказва сериозен напън. Стоилов подсети, че въпреки все още борбата за първото място да е сред Лудогорец и ЦСКА-София, третият в подреждането - Левски, не трябва да бъде подценяван. Мениджърът чака борбите сред “червени” и “сини” тази пролет да бъдат непредсказуеми.

“Винаги има какво още да се желае, когато приказваме за селекция. Ние сме максималисти, в никакъв случай не се задоволяваме с постигнатото. Мисля, че привлякохме трима доста качествени футболисти в лицето на Алберг, Жеферсон и Бланко. Надявам се, че с играта си на терена ще потвърдят класата си. Нуждаем се от още едно-две попълнения, само че не непременно. Собствениците ни са извънредно амбициозни хора и постоянно гледат да се взимат най-хубавите футболисти на допустимо най-хубавата цена. Нашата цел е да побеждаваме Лудогорец на терена. През цялата 2017 година надигравахме разградчани, само че до есента не успяхме да ги победим, само че аргументите не бяха спортно-технически. Сега сме подготвени да се борим за купата. Оптимист съм. Знам, че имаме по-добрите футболисти. Ако не станем първенци, знам, че повода няма да бъде спортно-техническа. Битката за купата няма да бъде честна”, безапелационен бе Стоилов, който бе посетител в предаването “Домът на футбола”.
 Лудогорец - ЦСКА - София @@@Шефът в “Борисовата градина” засегна и една от най-дискутираните у нас тематики през есента - тази за съдийството. “Надявам се, че нещата в БФС ще се трансформират. Недоволни сме от съдиите. Ние сме най-ощетеният тим. Щом Михайлов е споделил това, да види кой ги натиска тези съдии. Аз не знам един Караманджуков каква позиция има в Лудогорец? Питам каква служба има той? След последния мач за Купата на България против нас, подал ли си е оставката?! Не мога да кажа, че съдиите нямат качества. Имат положителни мнения като свирят в Европа, само че очевидно в България не им се получават нещата. Предполагам, че не е спортно-техническа повода. Има нещо друго, което им пречи. Има напън. Как е допустимо два-три дни преди церемонията Кабаков да не бъде определен за “Съдия на годината”!? Това е показателно по какъв начин се натискат съдиите. Кой е избрал Съдия №1 тогава?”, съобщи още основният управител на ЦСКА-София.
 Пресконференция на Борислав Михайлов след съвещанието на изпълкома на БФС @@@Малко повече от месец преди Конгреса на БФС за избор на нов президент Стоилов разгласи, че притежателите на “червените” ще изберат кого да поддържат в борбата Борислав Михайлов - Любослав Пенев. “Не желая да злоупотребявам с това. Собствениците ни ще се съберат преди Конгреса на БФС и ще бъде оповестена формалната ни позиция. Аз съм работил и играл с Любослав Пенев. Той е един доста почтен и правилен човек. Това не е загадка, знае го цяла България. Мога да кажа същото и за Боби Михайлов, само че това, което виждам като работа от БФС, е, че хората под него спекулират с неговото доверие. Предоверил се е на някои от тях”, уверен е игралият в Германия някогашен полузащитник.

“Левски постоянно е бил дразнител за ЦСКА. Изобщо не би трябвало да се подценява. Няма значение дали организацията, или футболистите им в състава на “сините” са на подобаващото равнище. Никога не знаеш какъв ще бъде крайният излаз в мачовете против нас. Мога да кажа от името на управлението на нашия клуб, че в никакъв случай не е имало съмнение по отношение на старши треньора Стамен Белчев. Всичко е било тиражирано от медиите. Изключително удовлетворени сме от неговата работа”, сподели още Стойчо, след което разкри, че чака в края на януари КАС да вземе позитивно решение по отношение на присъединяване на ЦСКА-София в евротурнирите.
 Левски - ЦСКА-София - част III @@@ “Очаквам в края на януари КАС да вземе позитивно решение по проблема ни с присъединяване в евротурнирите. Няма по какъв начин Етър да се трансформира в дубъл на ЦСКА. Едно е другарството ми с Балъков, работата си е работа. За базите не мога да ви кажа нищо, тъй като не съм се интересувал от това нещо. Не мога да ви дам никаква информация. Познавайки Гриша Ганчев, знам, че ще направи най-хубавото, което може на този стадий да направи с базите. Виждате какво стана с Панчарево”, оптимистично приключи Стоилов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР