Главният ловец на Великобритания празнува десет години кръстоване по коридорите

...
Главният ловец на Великобритания празнува десет години кръстоване по коридорите
Коментари Харесай

Лари вече 10 години пази Даунинг стрийт 10

Главният ловджия на Англия чества 10 години кръстоване по коридорите на Даунинг стрийт 10: през днешния ден котаракът Лари отбелязва десетилетие, откогато размени приюта за „ Батърси ” в Лондон с резиденцията на английския министър председател. Той беше първата котка на този адрес, откогато Хъмфри се пенсионира през 1997 година, отбелязва английският вестник The Guardian.
„ Струва ми се, че беше през вчерашния ден, когато Лари пристигна в нашия подслон в търсене на дом. Мисля, че тогава никой не можеше да си показа какъв брой необикновен би бил животът му ", сподели Линдзи Куинлан от „ Батърси “.
 Как котките отстраняват отрицателната сила от живота ни? Как котките отстраняват отрицателната сила от живота ни?
Много хора са на мнение, че котките не вършат нищо, с изключение на да ядат, спят и мъркат. Но в действителност тези животни носят доста изгоди на собстве...
Лари, който към този момент е на 14 години, бе правилен приятел на трима английски министър председатели, започвайки от Дейвид Камерън. Заедно с сегашния министър-председател Борис Джонсън той управлява сагата за излизането на Англия от Европейския съюз. Сред многото международни водачи, които срещна, бяха Барак Обама и Доналд Тръмп.
Вижте фрагменти от службата на Лари в

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР