Главният критик на Кремъл Алексей Навални разкритикува остро президентските избори

...
Главният критик на Кремъл Алексей Навални разкритикува остро президентските избори
Коментари Харесай

Путин се стреми да бъде доживотен император, изригна Навални

Главният критик на Кремъл Алексей Навални разкритикува остро президентските избори в Русия , които ще се проведат през март и в които на него му беше неразрешено да се кандидатира, като по думите му те били имитация, чието предопределение е да " преназначи " Владимир Путин , който се стреми да се трансформира в " пожизнен император ".

Това разяснява 41-годишният опозиционер и герой против корупцията пред " Франс прес " два месеца преди изборите, в които е безусловно несъмнено, че Путин ще завоюва четвърти президентски мандат.

 Върховният съд не пусна Навални да взе участие на президентските избори в Русия
Върховният съд не пусна Навални да взе участие на президентските избори в Русия

По-рано тази седмица ЦИК забрани на Навални да вземе присъединяване на изборите

" Това не са избори и моята роля ще се състои в това да обясня на хората, че тази процедура, която те назовават избори, в действителност се организира единствено и само, с цел да преназначи Путин ", разяснява Навални.

" Ние ще потвърдим това и ще убедим хората, че е невероятно да се признаят тези избори или този режим ", добави опозиционерът.

През предходната година Навални провежда национална предизборна акция, срещайки се с хиляди хора в градове в цяла Русия, само че през декември Централната изборна комисия разгласи, че не може да взе участие в изборите поради противоречива неоправдателна присъда, която съгласно опозиционния водач е скалъпена и изфабрикувана.

 Кремъл ревизира дали желаният от Навални протест на изборите е закономерен
Кремъл ревизира дали желаният от Навални протест на изборите е закономерен

Легитимността на изборите няма да бъде повлияна от отсъствието на един някогашен участник

Сега той е подготвен да насочи силите на предизборния си щаб в убеждаването на руснаците да бойкотират изборите , насрочвайки първия си огромен митинг през тази година за 28 януари.

" Путин желае да бъде император за цялостен живот . Неговият антураж, хората, които станаха милиардери и най-богатите хора в света, желаят същото нещо ", акцентира още той, заричайки се да продължи политическата си битка.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР