Главният изпълнителен директор на WW, компанията за отслабване, известна още

...
Главният изпълнителен директор на WW, компанията за отслабване, известна още
Коментари Харесай

Главният изпълнителен директор на WeightWatchers се извини на инфлуенсъра на позитивизма на тялото, след като Опра Уинфри специално за лекарствата за отслабване

Главният изпълнителен шеф на WW, компанията за намаляване, известна още като WeightWatchers, се извини на бранител на позитивизма на тялото за ролята на компанията в допринасяйки за „ токсичната “ диетична просвета в предишното.

В сряда основният изпълнителен шеф на WW Сима Систани разгласява видео с история в Instagram, непосредствено адресирано до инфлуенсъра Кейти Стурино, създател на „ Body Talk: How to Embrace Your Тяло и започнете да живеете най-хубавия си живот ” и създател на Megababe Beauty.

Стурино, която е построила почитатели от повече от 802 000 души в Instagram, беше разгласила своите „ нефилтрирани мисли “ по отношение на „ Специално за Опра: Срам, виновност и революцията в отслабването “, който беше излъчен по ABC в понеделник. Опра Уинфри, която беше член на борда на WW съвсем десетилетие, употребява програмата, с цел да разиска въздействието на медикаментите срещу затлъстяване, откакто удостовери през декември, че самата тя приема такива.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР