Главният изпълнителен директор на Pfizer Inc Алберт Бурла заяви, че

...
Главният изпълнителен директор на Pfizer Inc Алберт Бурла заяви, че
Коментари Харесай

Директорът на Pfizer пак пипна COVID

Главният изпълнителен шеф на Pfizer Inc Алберт Бурла съобщи, че е дал позитивна проба за COVID-19.

" Чувствам се добре и нямам признаци ", сподели Бурла в изказване, предадено от Ройтерс.

60-годишният Бурла още през август се беше заразил с Коронавирус и е почнал курс на перорално антивирусно лекуване с COVID-19 на компанията - Paxlovid.

Paxlovid е антивирусно лекарство, което се употребява за лекуване на високорискови хора, като да вземем за пример възрастни пациенти.

Бурла е получил четири дози от имунизацията Коронавирус, създадена от Pfizer и нейния немски сътрудник BioNTech.

Главният изпълнителен шеф съобщи, че към момента не е взел новата двувалентна бустерна доза.

Разработени от Moderna и екипа на Pfizer и BioNTech, новите така наречен бивалентни инжекции имат за цел да се оправят с подвариантите BA.5 и BA.4 Omicron, които съставляват надлежно 84,8% и 1,8% от всички циркулиращи разновидности в Съединени американски щати, въз основа на последните данни.

" Все още не съм си направила новата бивалентна бустерна ваксина, защото следвах напътствията на CDC да изчакам три месеца след предходния ми случай на Коронавирус, който беше в средата на август ", прибавя Бурла.

През август FDA позволи обновените бустерни инжекции на Pfizer и Moderna, които са ориентирани към преобладаващите подварианти BA.4 и BA.5 Omicron.

Федералната здравна организация съобщи тази седмица, че са изпратени над 25 милиона дози от по този начин наречените бивалентни инжекции. Това са били най-вече ваксини на Pfizer/BioNTech, защото производството на имунизацията Moderna се усилва.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР