Главният изпълнителен директор на компанията Пфайзер, чиято ваксина срещу ковид,

...
Главният изпълнителен директор на компанията Пфайзер, чиято ваксина срещу ковид,
Коментари Харесай

От Пфайзер: Не сме ощетили сигурността заради бързината на ваксината

 Главният изпълнителен шеф на компанията " Пфайзер ", чиято ваксина против коронавирус, създадена дружно с Бионтех, стартира през днешния ден да се ползва в Обедненото кралство, увери, че сигурността на продукта по никакъв метод не е била подценена в полза на скоростното му стартиране на пазара.

Не сме ощетили сигурността, съобщи Алберт Бурла по време на виртуална " кръгла маса " в Женева, проведена от интернационалната федерация на фармацевтичните групи. Ваксината, основана на нова технология, беше тествана по безусловно същия метод, по който тестваме всяка друга ваксина, акцентира Бурла и добави, че новата ваксина в действителност е била тествана по доста по-строги спецификации, " тъй като ни гледат под лупа ".

Бурла сподели, че схваща въпросите, свързани със скоростта на създаване на имунизацията. Винаги има хора, които се съмняват във имунизациите, само че би трябвало да кажа, че въпросът е извънредно политизиран, изключително в Съединени американски щати, уточни Бурла. Това обърква хората, изясни Бурла, те не знаят на кого и на какво да имат вяра, тъй като дебатът се организира на политическо, а не на научно равнище.

Според Бурла е значимо да се знае, че фирмите желаят да се уверят, че ще се популяризират единствено ефикасни и безвредни ваксини, както и че регулаторните органи са доста деликатни. Бурла сподели, че хората, които се двоумят, би трябвало да помислят два пъти. Решението дали да се ваксинираш не е обвързвано единствено с твоето здраве.

Свързано е и със здравето на други хора и е доста евентуално това да са хора, които са ти скъпи. Ако не се ваксинирате, се превръщате в едва звено, което ще разреши на вируса да се популяризира, сподели още Бурла.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР