Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг обяви в четвъртък

...
Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг обяви в четвъртък
Коментари Харесай

Служители на Facebook: В компанията има облекчение, че изборите са минали честно

Главният изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг разгласи в четвъртък на чиновниците на компанията, че Джо Байдън ще бъде идващият президент на Съединени американски щати и в този момент е значимо хората да знаят, че изборите са били почтени, удостовери представител на компанията пред CNBC, представен от БГНЕС.
„ Вярвам, че резултатът от изборите към този момент е явен и Джо Байдън ще бъде идващият ни президент “, съобщи Зукърбърг на съвещание на компанията. „ Важно е хората да имат убеденост, че изборите са били фундаментално почтени и това важи за десетките милиони хора, дали своят вот за Тръмп “.
Коментарите на Зукърбърг са първото му самопризнание за идна администрация на Байдън, макар че президентът Тръмп твърди, че има необятно публикувани измами при гласуването на 3 ноември.
Коментарите идват на фона на обвиняванията против Фейсбук от някои чиновници на акцията на Байдън, че обществената мрежа е позволила несъответствуващи реклами и има роля за дезинформацията, подкопаваща демокрацията.
Въпреки тези рецензии, чиновници на Facebook разкриха пред CNBC, че чувството вътре в компанията е най-много на облекчение, защото компанията мина през изборите през 2020 година в Съединени американски щати, без да има искания за непозната интервенция или неистова дезинформация. Докато през 2016 година Facebook беше упрекнат за резултатите от изборите, този път компанията е предоставила на потребителите достоверна информация за изборите в Съединени американски щати, публикувайки вести до консуматори в горната част на техните приложения за Фейсбук и Instagram.
 Зукърбърг избухна против Apple Зукърбърг избухна против Apple
Главният изпълнителен шеф на Фейсбук Inc. Марк Зукърбърг атакува Apple Inc. в онлайн конферентен диалог със чиновниците си, пос...
В мненията си към чиновниците Зукърбърг също означи, че някогашният консултант на Тръмп Стив Банън не е нарушил задоволително политиките на Фейсбук, с цел да бъде баннат от компанията, оповестява Reuters в четвъртък.Facebook също удостовери тази информация.
Банън неотдавна загатна, че шефът на ФБР Кристофър Рай и водещият държавен специалист по инфекциозни заболявания доктор Антъни Фаучи би трябвало да бъдат обезглавени и главите им да бъдат сложени на пики пред Белия дом.
В понеделник обаче Фейсбук изтри мрежа от страници, свързани с Банън, които са употребявали непозволени схеми, с цел да усилят обсега си.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР