Главният изпълнителен директор на Байер (Леверкузен) - Фернандо Каро даде

...
Главният изпълнителен директор на Байер (Леверкузен) - Фернандо Каро даде
Коментари Харесай

Шеф на Леверкузен: Един ден Алонсо ще е треньор на Реал, а Вирц ще спечели Златната топка

Главният изпълнителен шеф на Байер (Леверкузен) - Фернандо Каро даде изявление след първата историческа купа на " аспирините " в Бундеслигата, като разкри, че съгласно него Чаби Алонсо ще бъде един ден треньор на Реал (Мадрид), а Флориан Вирц ще завоюва " Златната топка ".

" Не се колебая, че един ден Чаби Алонсо ще бъде старши-треньор на Реал (Мадрид). Нямам никакво подозрение, но никакво! Единственото нещо, което не е несъмнено е по кое време Чаби ще премине в Реал Мадрид. Това ще се случи, вярвайте ми.

Много клубове желаят Чаби Алонсо, може би един ден ще работи за някой от тях, изключително в тези, в които е бил и като футболист. Той в този момент е благополучен тук в Леверкузен и това е повода, заради която ще остане в клуба. Не мога да разясня дали той има освобождаваща уговорка, тъй като договорът на Алонсо е конфиденциална загадка.

Флориан Вирц ще бъде футболист на Байер Леверкузен и през идващия сезон. Планът е доста явен. Има клубове, които демонстрират интерес към него от доста години, само че той остава. Вярвам, че той може да бъде кандидат за " Златната топката " един ден и съм сигурен в това.

Ще продадем някой от своите играчи през лятото, тъй като се нуждаем от това да влагаме в 2-3 нови попълнения. Но този, който ще бъде продаден няма да бъде Флориан Вирц, сигурно ", отсече Каро.
 В Байерн са решени да отслабят първенеца Байер
В Байерн са решени да отслабят първенеца Байер

Като им вземе трима играчи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР