Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е

...
Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел КунчевД-р Ангел Кунчев е
Коментари Харесай

Доц. Кунчев: Всички участници в КСНС са се самоизолирали

Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев  Ангел Кунчев Д-р Ангел Кунчев е роден в Симеоновград. Средното си обучение е приключил в СОУ "Васил разгласи,че всички участници в Консултативния съвет при президента са се самоизолирали, сега се ревизират тестванията им и се чака разпореждане от РЗИ за карантина.

Премиерът Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова са карантинирани, потвърдиха източници от Министерския съвет, съобщи БНР.

Вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев също е под карантина и ще работи отдалечено. Основната му задача е подготовка на бюджета за идната година, обясниха от неговия кабинет.

Василев беше измежду участниците във Консултативния съвет по национална сигурност, след чието съвещание ръководителят на Народно събрание Никола Минчев даде позитивен резултат за Covid-19.

Междувременно зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин разгласи във Фейсбук, че няма да се карантинира, макар че през вчерашния ден взе участие в траялия близо 6 часа КСНС.



И ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова разгласи, че ще се самоизолира след присъединяване си в КСНС. В пост в обществените мрежи тя насочи и рецензии към Никола Минчев, като дефинира държанието му като - изтъквам - безгрижно.

Петков трябваше да се срещне през днешния ден с управленията на петте национално представителни работодателски организации. Преди седмица те желаеха разговор, с цел да се търсят решения на проблемите с цените на електрическата силата и на природния газ за небитовите консуматори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР