Главната дирекция на турската национална железопътна компания /TCDD/ съобщи, че

...
Главната дирекция на турската национална железопътна компания /TCDD/ съобщи, че
Коментари Харесай

Спират влаковете Истанбул-София заради коронавирус

Главната дирекция на турската национална железопътна компания /TCDD/ заяви, че от през днешния ден краткотрайно се прекратява придвижването на бързия трен Истанбул-София в границите на ограниченията против новия ковид, съобщи турският ефирен канал НТВ, представена от Българска телеграфна агенция.

Решението е взето на фона на известието за първи случай на инфектиран с новия ковид човек в страната. По този метод е прекратена железопътната връзка с всички европейски страни, защото въпросната железопътна линия е единственият метод да се стигне от Турция в Европа с трен, отбелязва ТАСС.

По-рано поради ковид краткотрайно бе прекратен железопътният транспорт на пасажери сред Турция и Иран по маршурт Анкара-Техеран и Ван-Техеран, напомня телевизия НТВ.

В известието на националната железопътна компания се показва също, че всички влакове, движещи се по вътрешни линии в страната, се подлагат на ежедневна стерилизация.

Малко след среднощ турският министър на опазването на здравето Фахреттин Коджа заяви за първи случай на инфектиран с новия ковид в Турция - турски жител, който скоро се е върнал от европейска страна. Заразеният е подложен под карантина, като положението му се прави оценка като устойчиво.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР