Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса …Някои племена

...
Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса …Някои племена
Коментари Харесай

Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса

Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса …Някои племена в Южна Америка имат античен бит да отсичат главите на враговете си и да ги съхраняват по специфичен метод.След специфична обработка те се трансформират в тсантса – доста дребни човешки глави, които служат като амулети на индианците. Съществуват доста злокобни истории, свързани с тсантса (Tsantsa). (HiddenTruth.site)През 1976 година, немският юрист Майкъл Роджър, до момента в който се разхожда в Хамбург (Hamburg), открива магазин за дарове. Там се продавали дребни човешки глави, колкото пестник. Те били най-много глави на чернокожи, само че едната била с бяла кожа.Роджър я погледнал по-отблизо и заледен от смут: лицето на тази глава било доста сходно на лицето на изчезналия му наследник.

 1 - Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)
Той побързал да си купи „ сувенира ” и отишъл с него напряко в полицията. Но, служителите на реда единствено свили плещи. Казали:
“Това е сувенир, играчка. Няма учредения за формиране на разследване. ”Въпреки всичко, те съчувствали на нещастния татко. Сякаш в тъгата си по изчезналия си наследник, той го виждал на всички места.Тогава Роджър наел частен детектив, някогашния следовател Йохан Драйер. Той разкрил, че е открито всеобщо произвеждане на тези глави, а в Лондон се намирал магазин на едро.

 2 - Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)
В британската столица, детективът предал една от чернокожите глави за проучване от специалист. Заключението, което направил той, озадачило детектива. Главата била основана по технология на южноамериканските индианци от племето Хиваро.Хиваро живеят в отдалечени региони на Еквадор. Известни са с варварските си традиции, употребявани от антични времена. Те употребяват човешки глави, които “намаляват ” и съхраняват по специфичен метод.

 3 - Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)
В общи линии, методът е следния: кожата с косата се “изтегля ” от главата и се вари в специфична билкова примес. Тя става мека, еластична и по едно и също време понижава размера си. Разточва се, цялостни се с дребни камъчета, след което се зашива.

 4 - Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)
Четете още: Тсантса – ужасяващата традиция на племето Хиваро за възмездие Косата на главата, запазвайки дължината й, индианците украсяват с птичи пера, което кара главата да придобие отблъскващ тип. Едва по-късно се счита, че злият дух в отсечената глава е обуздан. Главата става тсантса – свещеният амулет на племето.

 5 - Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)
Детективът схванал, че главите се доставят в Лондон от Етиопия. На място схванал, че има пункт за превозване. Основната организация се намирала в Централноафриканската република. Именно там е работил изчезналият наследник на Майкъл Роджър.

 6 - Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)
Драйер се открива в Банги и стартира деликатно да разпитва локалните бели поданици. В тези години, страната е ръководена от император Бокаса, за който се счита, че е човекоядец. Европейците, работещи в Банги, били сплашени и не смеели да “пъхат носовете си ” по-далеч от покрайнините на града.В града, непрекъснато някой изчезвал. Обикновено, някой човек излиза от вкъщи си и никой повече не го вижда. Детективът бил свикан да изостави следствието си, без значение какъв брой му е заплатено. Но, Драйер бил от тези, които правили работата си до дъно. Той чакал някой да „ клъвне “.Най-после, чужд африканец направил спогодба за среща през вечерта, в покрайнините на Банги. Преди да стартират диалога, непознатия предложил уиски на Драйер. Детективът схванал, че е време да работи. Грабнал револвера от джоба си и го допрял до главата на африканеца.Чернокожият признал, че е получил задачата да токсини госта си, а хора, от вилата оттатък реката, трябвало да дойдат за тялото.

 8 - Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)
През 1979 година се прави прелом, а вилата на нарушителите е щурмувана от военните. Белите поданици на Банги научили, че там, нарушителите са създали бизнес с произвеждане на тсантса. Носели трупове от цяла Африка.Тайната за понижаване на главите била известна на един човек, прочут като крал Коко. Твърди се, че този Коко бил наследник на индиански духовник.

 9 - Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)
Свидетели го разказват като провиснал плешив мъж, с огромен стомах. Често бил гол, само че с доста мъниста и гривни. Той обичал компанията на млади девици, които измъчвал. Подигравал им се и се смеел, до момента в който девойките крещели от болежка. Ужасният Коко уверявал, че силата им е нужна за основаването на тсантса.

 10 - Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)
По времето, когато Дрейер влязал във вилата, Коко бил погубен при мистериозни условия. Със гибелта му, производството на глави престанало, защото никой не знаел тайната на тяхното произвеждане. Детективът също липсващ.

 11 - Главите на изчезнали хора се появяват като тсантса (18+)
Може би, кървавата борба му е коствала живота или той към момента се крие, страхувайки се от отмщение на мафията.В момента, “ловът на глави ” е неразрешен в цяла Южна Америка. Тсантса обаче има огромно търсене измежду колекционерите. Ужасният лов на глави продължава.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР