Главата на Кипърската православна църква архиепископ Хризостом Втори обяви, че

...
Главата на Кипърската православна църква архиепископ Хризостом Втори обяви, че
Коментари Харесай

Главата на Кипърската православна църква архиепископ Хризостом Втори

Главата на Кипърската православна черква архиепископ Хризостом Втори разгласи, че ще в профил дузина свещеници, които са отказали да се имунизират против КОВИД-19, оповестява в. " Катимерини " в електронното си издание, като се базира на кипърската държавна телевизия.

Хризостом Втори сподели пред малкия екран, че свещениците не са взели под внимание неговия апел да се имунизират, а също така са повлияли на някои вярващи също да не го вършат. Главата на Кипърската православна черква предизвести, че отстраняването на свещениците може да продължи шест месеца или да стане дефинитивно.

Архиепископ Хризостом е звучен последовател на имунизацията, а Светият синод на Кипърската православна черква изпрати ясно обръщение в поддръжка на имунизацията.

Случаите на заразяване в Република Кипър стопираха да нарастват през последните седмици, само че остават високи. Броят на приетите в болница с коронавирус пациенти също остава висок, само че здравните управляващи показват, че системата се оправя, отбелязва " Катимерини ".

През януари бе регистриран вторият максимален месечен брой на смъртните случаи, свързани с новия ковид, от началото на пандемията, показва вестникът.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР