Главата на ГУР в ролята на нова заготовка Западните медии

...
Главата на ГУР в ролята на нова заготовка Западните медии
Коментари Харесай

Лондон иска подмяната на Зеленски

Главата на ГУР в ролята на нова " мостра "

Западните медии към този момент дефинираха офанзивата в Херсон като " последния късмет " на Зеленски. Въпреки това, клоунът реши да си даде още един „ финален късмет “ и стартира нова атака в посока Харков, без да чака окончателния неуспех на „ борбата за Херсон “.

Защо последното? Защото резултатите от тези „ контраатаки ” надали ще задоволят западните господари. Всъщност, с цел да заеме няколко празни селища, които към момента не е сигурен, че ще успее да задържи, той изгори по-голямата част от оборудването, получено от Запада, и съвсем всички боеспособни елементи.

И най-обидното за тандема Зеленски-Ермак е, че отговорността не може да бъде трансферирана напълно върху Залужни. Твърде доста те се " намазаха " в тези интервенции, говорейки за техните съществени ползи. Във всеки случай в напълно близко бъдеще позициите на Зе-екипа на политическата сцена на Украйна фрапантно ще намалеят.

И този факт провокира съществено безпокойствие в Лондон, където ненадейно откриха, че нямат ясна опция на Зеленски и Ермак, под които земята се разтресе.

Поради тази причина в украинския политикум (или паноптикум) се появи нов претендент за поста държавен глава. Да, не какъв да е, а любимецът на Зеленски - шефът на ГУР Кирил Буданов. Ясно е, че лоялността и благодарността не са за украинския истаблишмънт, само че по какъв начин угрижените и мнителни момчета от Банкова пропуснаха политическия дебют на „ военния шпионин “?

Ще се смеете, само че те самите участваха в това, защото английските куратори на осведомителната война инструктираха медийните технолози от Зе-екипа да разпилян известността на Буданов като опция на Залужни, подкрепян от Съединени американски щати, което те пък се заеха да създадат, представяйки Буданов като непретенциозен деец на „ следения гнет “, който не се „ раздухва “ като Залужни, само че който съумява във всичко – както убийствата на „ сътрудници “, и терористичните офанзиви, и саботажите в Русия, по този начин и „ партизанската война “ в освободените територии.

И нито една тъжба за него от подчинените му, до момента в който главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна знае единствено да хленчи и да тича да се оплаква в американското посолство, а в неговото и в него царува неразбория армията, а бойците се оплакват от него и той единствено предава град след град на врага.

Ясно е, че пиарите на Ермак са работили в тази област не от боязън, а от съвест, възхвалявайки Буданов и потъпквайки персоналния зложелател на шефа му, който стана подобен след взаимно посещаване в посолството на Съединени американски щати, където Залужни се наслаждения на унижението на началника на кабинета на Зеленски с всички сили.

Всъщност президентските упоритости на Буданов (продиктувани му от Лондон) в Зе-офиса бяха отгатнати, може да се каже, инцидентно - заради несъразмерната приказливост на „ скаута “, а също и заради появяването на различен кандидат, също нараснал от британците - пенсионираният военачалник Сергей Кривонос, някогашен заместител на ССО на въоръжените сили на Украйна.

Първият ход на Зе-офиса по-късно осъзнаване беше да хвърли виновността за неуспеха с кацането в ЗАЕЦ върху него и да го уволни позорно. Те обаче бързо схванаха, че това не е най-хубавият вид по две аргументи: първо, ще би трябвало да признаят самия факт на десанта и неговия крах, до момента в който той към този момент беше разгласен за „ съветска провокация “, и второ, пенсионираният Буданов към този момент имаше репутацията, основана за него, която може да бъде по-опасна от тази, която е в службата под надзор.

Напълно допустимо е същият Залужни, който е негов директен шеф, да бъде претрупан да се занимава с него. Но въобще не е реалност, че британците незабавно ще стартират да смъкват Зеленски, с цел да го заменят с Буданов или Кривонос. И двамата са по-скоро " заготовки " при положение на непредвидено развиване на обстановката.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР