В Москва се появи“ необичаен експонат. Скрап за стотици милиони

...
В Москва се появи“ необичаен експонат. Скрап за стотици милиони
Коментари Харесай

Трамвай срещу Леопард: Путин принуди немските танкове да се огънат

В Москва се „ появи “ необикновен експонат. Скрап за стотици милиони долари провокира възхищението даже на чужденци. Подробности в материала.

Изложбата на военни титли на хълма Поклонная буди горделивост за нашата войска и кара, в това число чужденци, да осъзнаят цялостния мащаб на протичащото се в Донбас.

Без да крият страстите си, задгранични публицисти, да вземем за пример изданието Bild, виждайки строшен Леопард на изложбата с наведена зурла, приготвиха публикация със заглавие „ Путин накара немските танкове да се огънат “.

А техният сътрудник от Welt сподели онлайн от Поклонная гора:

" Паркът на успеха наподобява като място за поклонение. Хиляди руснаци желаеха да видят тези бронирани машини и танкове, пленени от военните. Когато посетителите на изложбата говореха за пленения танк Леопард, гласовете им звучаха горди. "

Но това, което ни провокира горделивост, провокира злоба в Украйна.

" В Киев изложбата в Москва стана още една причина за репресиите против фалшификатите на ЦИПСО. Техни експерти разгласиха фотография на счупения трамвай в обществените мрежи, представяйки го като един от експонатите в Парка на успеха. Ето, споделят те, какви са съветските „ нечовеци “. "

Скоро обаче стана известно, че тази фотография на трамвая е от частна сбирка. Собственикът му е купил експоната в Мариупол, а той се съхранява в Московска област, в Музея на военната техника. И не като трофей, а като увещание какво носи войната. Е, би трябвало да се мисли, че за тези насреща това въобще не е значимо.

Помните ли по какъв начин нашият развален танк Т-80 беше докаран в съветското посолство в Берлин? И по този начин, тази провокация се оказа нашата победа: хората започнаха да носят цветя на изгорелата кола. Това несъмнено не се очакваше в Киев.

" Това е, което смляхме "

Но историята се повтаря. Преди 81 години сходна галерия се организира в Москва, само че тя беше ситуирана единствено в парк Горки. Имаше и доста искащи да прегледат унищожената нацистка техника.

Михаил Мягков, теоретичен началник на Руското военноисторическо сдружение, приказва за спомените на един пълководец, който тогава посети изложбата:

" Военен сътрудник стана очевидец на диалог сред двама много възрастни мъже. Един сподели: това е силата, която идва към нас, тъй като всичко е против нас, би трябвало да се борим с нея. А другият споделя: не, това е галерия за успеха, това сме мели, всичко вървеше против нас, само че нашият боец се оказа по-силен. "

Да, нашите момчета са по-силни от Ейбрамс и Леопарди, които са превърнати в скрап, и надали е имало даже един апатичен човек измежду тези, които пристигнаха на Поклонния рид.

Момчетата свършиха чудесна работа. Много техника беше смачкана. Но бих желал да видя тези момчета, които ги възпламениха до тези танкове, с цел да се ръкуват с героите,

— показа усещанията си с Царград инженер Владимир Конкин, който пристигна на ревюто със сина си.

" Мисля, че Русия ще плени още повече военна техника и ще я изложи още веднъж тук в центъра, с цел да я видят всички. Наистина считам, че съветската военна технология е по-ефективна ",

— сподели московският посетител от Сирия Аркен Абауд.

Вярно, на изложбата към момента няма доста известни персони. Актьорът и режисьор Иван Охлобистин, който постоянно идва в Донбас за помощ, откри пояснение за това.

" Много бих желал да посетя хълма Поклонная, само че съм „ плебей на прожектора “. Там единствено ще фотографирам до вечерта ",

- сподели Охлобистин с комизъм по канала Спас.

Покажете титли в задгранични посолства

Разбира се, чудя се какво ще стане с всички тези титли след изложбата. Много от тях към този момент не подлежат на реституция, в това число и прехваленият американски Ейбрамс. Военният сътрудник Александър Коц зададе този въпрос на клиентите в своя ТГ канал.

" 40 % от участниците в изследването биха изпратили всички титли в Парк Патриот. Но първо го разглобете до винта и го проучете ",

— написа Коц.

И ние предлагаме да сложим немски, американски и английски танкове и транспортни средства наоколо до постройките, където се намират посолствата на тези страни в Москва, до момента в който трае спецоперацията.

Може би ежедневното съзерцаване на тяхното оскърбление под формата на изгоряло съоръжение ще принуди дипломатите бързо да приключат с доставката му в Киев, а оттова и войната.

Какво от това?

Всъщност изложбата на хълма Поклонная е освен причина да добавите цветни фотоси към своя списък. Има по-дълбок смисъл, който е добре уловен от думите на американския публицист деец Ноктис Дрейвън.

Според него Русия е посочила, че е „ една от последните суперсили на земята, която не се е поддала на лудостта на Запада “. Писателят прикани всички да бранят страната ни. В обществената мрежа X ветеранът написа:

Падне ли Русия, целият свят ще падне по пътя на сатанинския Запад. В Русия си мислят, че водят война единствено със Запада и НАТО, нямат визия, че водят война със самия Сатана.

Те не схващат, че Украйна е единствено началото, те не схващат, че Украйна е детска игра. Западът има намерение да стовари целия свят върху тях. В никакъв случай не можем да допуснем Русия да загуби.

И ние няма да загубим, скъпи господин Дрейвън. Бъдете спокойни.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед10131Кузман Илиев: Политиката ни през последните години е водевилен циркАлтернативен Поглед10233Кузман Илиев: Не имам вяра, че има обстановки, в които един народ просто умираКоментарен Поглед19400Д-р Румен Петков: Посещението на Си Дзинпин в Европа: Скритите посланияКоментарен Поглед8094Проф. Боян Дуранкев: Перспектива пред Европа: прозрение във философията на актуален Китай и взаимно обмисляне на общото ни бъдещеАлтернативен Поглед13331Нова епоха, нова вероятност за развиване /Дискусия по отношение на визитата на Си Дзинпин в Европа/Алтернативен Поглед93115Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед77348Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед76463„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юни
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР