Гласуването в парламента в Лондон на споразумението за Брекзит (излизането

...
Гласуването в парламента в Лондон на споразумението за Брекзит (излизането
Коментари Харесай

Лондон гласува за Брекзит в 12 без 5

Гласуването в Народното събрание в Лондон на съглашението за Брекзит (излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз) може да се състои на 28 март 2019 година

Днес Камарата на общините (долната камара на английския парламент) популяризира публично известие по кое време нейните членове могат да одобрят или не договорката сред Лондон и Брюксел. " Най-късната дата е 28 март ", написа категорично в официалното съобщение на законодателния орган, написа novini.bg.

До обявата на документа се стигна откакто министър председателят на западноевропейската държава Тереза Мей отложи основното гласоподаване, което бе планувано за 11 декември. Правителството съгласно английските закони и разпоредбите на Народното събрание би трябвало да направи изказване до 21 януари. Министър-председателят през днешния ден в Камарата на общините заяви, че ще съблюдава този период.

Ако депутатите проведат съвещание по въпроса за Брекзит на 28 март, това ще бъде " Гласуване в 12 без 5 ". Англия би трябвало да излезе от Европейски Съюз на идващия ден.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР