Гласуване в парламента на втори референдум за Брекзит е сред

...
Гласуване в парламента на втори референдум за Брекзит е сред
Коментари Харесай

Тереза Мей предложи гласуване в парламента за втори референдум за Брекзит

Гласуване в Народното събрание на втори референдум за Брекзит е измежду новите оферти за съглашение, показани през днешния ден от английския министър председател Тереза Мей.


Като финален късмет да има Брекзит окачестви Тереза Мей гласуването на новата договорка за Брекзит, което би трябвало да се състои при започване на юни в Камарата на общините. В нейния „ самоуверен проект “, по думите на самата Мей, има редица взаимни отстъпки. Може би най-същественият от тях е за провеждането на нов референдум:
Тереза Мей - министър-председател на Англия: Новата договорка, която предлагам ще включва опцията за парламентарен избор за осъществяване на втори референдум.  Край на междупартийните договаряния по Брекзит в Лондон Край на междупартийните договаряния по Брекзит в Лондон
Преговорите сред английските лейбъристи и държавното управление за излаз от задънената улица по Брекзит приключиха без съглашение. Опозиционната групировка о...

Друг значим компромис е този за митническия съюз. Новите проекти плануват краткотраен митнически съюз единствено за артикули до края на „ преходния интервал “. Не останаха незасегнати и правата на служащите.
Тереза Мей - министър-председател на Англия: Новата договорка ще включва нов проектозакон, който ще подсигурява правата на задграничните служащи и тези права ще бъдат положителни колкото тези на Европейския съюз, или даже по-добри.
Допълнителни ограничения за опазването на околната среда и в допълнение споразумяване на „ защитния механизъм “ за ирландската граница са други по-важни моменти.
 Борис Джонсън е любимец за министър председател на Англия Борис Джонсън е любимец за министър председател на Англия
Бившият външен министър на Англия Борис Джонсън е неоспорим любимец за правоприемник на Тереза Мей, демонстрират социологически изследвания. Безизходиц...

В своята тирада Тереза Мей посочи, че рецесията към Брекзит има унищожителен резултат за английската политика и спъва напредъка в доста други сфери. „ Правим ново предложение с цел да реализираме консенсус в Народното събрание - това е единственият метод да се осъществя Брекзит “, посочи английският министър председател.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР