Гласувах за това да променим политическия стил и поведение. Гласувах

...
Гласувах за това да променим политическия стил и поведение. Гласувах
Коментари Харесай

Герджиков: Гласувах, за да има истински държавници

" Гласувах за това да променим политическия жанр и държание. Гласувах за това да се откажем от омразата и от опълчването и да се опитаме да се обединим към визия за бъдещето на България. Гласувах да имаме същински държавници. Надявам се на следващия ден България да се разсъни успокоена. Надявам се, че тези същински държавници ще ни извадят от тежката политическа, ценова, здравна рецесия. " Това съобщи претендентът за президент, подсилен от ГЕРБ, Анастас Герджиков. Той упражни правото си на глас в 31 СУЧЕМ „ Иван Вазов “ в София. 

Герджиков прикани всички водачи на политически партии още от на следващия ден да положат старания да имаме постоянно държавно управление и работещ парламент. " Тази заран на излизане от секцията служебният министър председател позволи фройдистка неточност и сподели, че имаме потребност от служебно държавно управление. Не, господин Янев, имаме потребност от постоянно държавно управление. Всички българи го виждат и желаят това, време е и политиците да го схванат ", сподели претендентът за президент.

" Нямаше да се включа в президентската конкуренция, в случай че не смятах, че ние ще бъдем спечелили ", увери кандидат-президентът.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР